; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cornel Ilie de la Vunk s a căsătorit (3)

Cornel Ilie de la Vunk s-a căsătorit: „Am vrut ca invitaţii să se joace, nu să joace”

07 July 2015

Vocalistul trupei Vunk, Cornel Ilie (39 de ani), şi iubita sa, Eliza, care îi este alături de doi ani, au devenit soţ şi soţie sâmbătă, 4 iulie.

„Împreună cu Eliza, am făcut un pas de oameni mari, bucurându-ne ca nişte copii. S-au spus doi de „Da!' cu voce tare şi de alte multe ori din priviri. Ale noastre şi ale celor care ne-au fost aproape. Cuvântul „familie' acum înseamnă „Fam ILIE'. Am fost discreţi şi suntem în continuare, aşa cum îmi place să fiu cu viaţa mea personală. Le mulţumesc celor care ne-au scris să ne felicite şi celor din presă care s-au interesat de nunta noastră.

Am vrut să fie o ceremonie şi o petrecere de zi, relaxate, cu foarte puţine dintre tradiţiile clasice. Mireasa nu a fost furată. Am vrut ca invitaţii noştri să se joace, nu să joace', a povestit cântăreţul pe blogul personal.

Tot aici el a mai adăugat: „Am dansat în ploaie, am fost atinşi de soare pe timpul slujbei, am făcut baie în piscină îmbrăcaţi (noi şi alţi aproape 30 de prieteni) tot în ploaie, am jucat fotbal, am plâns de bucurie şi când mi s-a pregătit, ca surpriză, un concert cu o trupă tribut pentru The Beatles, am cântat cu ei „Twist and Shout' şi „Hey Jude', a iesit soarele iar, am stat pe spate şi am privit artificiile de pe cer. O parte dintre fotografii le împărtăşesc cu voi'.

[Not a valid template]

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare