; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

IMG_6797

Cornel Ilie cântă piesa „Aşa, şi?” la „Cronica Cârcotaşilor”

25 September 2013

IMG_6797Premierul Ponta şi-a aniversat recent ziua de naştere. Şi cum nu a fost de găsit la telefon, Cârcotaşii s-au gândit să-i trimită două buchete de… crini, unul la Palatul Victoria şi unul la Camera Deputaţilor, ambele însoţite de câte un mesaj. Ce i-au transmis Mişu şi Dezbrăcatu, aflaţi în această seară, de la 20.30, la Prima TV, la Cronica Cârcotaşilor'.

Şi tot atunci veţi vedea o pleiadă de personaje, care mai de care mai amuzante.

Ace Venturiano, doctor de animale, vine în emisiune să ne lămurească dacă au sau nu şerpii timpane. Doamna Tănţica revine şi ea la „Cronică', gata să ne povestească pe unde a studiat împreună cu avocatul Motanului Felix. Dorel ne spune cum „ornează' gropile din asfalt, iar Costică Împuţiceanu, producător şi regizor TV, îl învaţă pe Mişu reţeta unei emisiuni de succes.

[Not a valid template]

Şi pentru că veni vorba de show-uri TV, Cârcotaşii vă arată cum a ajuns domnul Gâdea din pastor mare realizator de talk-show-uri politice, dar şi cum a reuşit domnul Osmanovici să-l detroneze pe Bâlbuţă.

Şi cum emisiune TV fără reclamă nu se prea poate, veţi vedea un scurt moment de publicitate cu Badea Mistretzu. Apoi veţi afla ce măsuri vor fi luate în şcolile din România, de la Abuzel Exagerescu, reprezentant al Ministerului Educaţiei.

Nu vor lipsi din emisiune nici dansurile frumoaselor Bebeluşe Ioana şi Roxana, melodiile celor de la Jukebox, dreptul la replică oferit de Hrubaru, Binterviul', Top-ul Rişinică' sau materialul realizat de Dezbrăcatu, pe la evenimente.

La finalul ediţiei, Cornel Ilie frânge inimile fetelor şi cântă, împreună cu trupa Vunk, piesa Aşa, şi?'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare