; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cornel dinu denise rifai 40 intrebari kanal d

Cornel Dinu, față în față cu Denise Rifai: ”De ce v-a eliminat fosta Securitate de la Dinamo?”

29 June 2021

Una dintre cele mai reprezentative figuri ale fotbalului românesc se dezvăluie publicului, la 40 de întrebări cu Denise Rifai'.

Cornel Dinu vine la 40 de întrebări cu Denise Rifai', emisiune difuzată la ora 23:00, la Kanal D! Fost jucător și antrenor de fotbal, acesta a ocupat, de-a lungul timpului, și o serie de funcții administrative importante în cadrul clubului alături e care a petrecut o viață întreagă, Dinamo București. 

Fost Președinte al Clubului Dinamo București, a debutat la echipa în orașul natal, Metalul Târgoviște, la seniori a jucat doar pentru Dinamo București, fiind mulți ani căpitanul naționalei de fotbal, pentru care a jucat de 75 de ori și a marcat 7 goluri. 

Cornel Dinu va oferi detalii despre carieră să strălucitoare, despre eșecuri, dezamăgiri, dar și amănunte despre viața personală. 

De ce ați renunțat la avocatură pentru fotbal?', De ce v-a eliminat fosta Securitate de la Dinamo?', Ați fost dependent de alcool?', Cum v-ați decis să infiati un copil?', Ați încercat vreodată să vă luați viața?', Sunteți invidios pe succesul lui Mircea Lucescu?', Va considerați un tip superior?' sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate lui Cornel Dinu în ediția de marți a emisiunii moderată de Denise Rifai, la Kanal D!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare