; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Matteo1

Corina şi Matteo au lansat piesa “Ceva nou”

13 June 2016

Colaborarea dintre Corina şi Matteo a avut ca rezultat piesa Ceva nou', la care cei doi au filmat şi un videoclip.

Matteo1

Este o piesă la care lucrez împreună cu Mattmanii mei de aproape un an, dar cu toate astea am ascultat-o mereu cu acelaşi entuziasm, mereu a fost ceva nou' pentru noi. Colaborarea cu Corina a venit dintr-o dorinţă de a avea pe cineva atât de cool cum e ea pe piesă si, desigur, din prietenia care ne leagă. Piesa asta vorbeşte despre felul în care o relaţie are nevoie de o înviorare după câţiva ani, moment în care apar peripeţiile', a declarat cântăreţul.

matteo

Iar Corina a adăugat: „Este prima mea colaborare cu Matteo – cool man şi a fost super fun. Povestea e una foarte fresh şi este despre curajul de a condimenta fără frică o relaţie care, după ani de rutină, are nevoie de #cevanou. Este despre flirt, despre bucuria experimentelor, aventură în doi, despre iubire dincolo de convenţii şi reguli artificiale. E un love story cu diferite viteze, ritmuri, dar cu multă asumare şi poftă de viaţă'.

Videoclipul piesei Ceva nou' este semnat de Claudiu Stan şi a fost filmat în trei locaţii din Bucureşti, pe o durată de 21 ore, folosindu-se numeroase accesorii pentru cadre de detaliu: longboard-uri, biciclete, patine cu rotile sau o maşină de epoca, pe capota căreia s-au desfăşurat patru ore de filmare.

Vedeţi aici videoclipul Ceva nou':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare