; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

60.000 de euro pentru Corina şi Edi

30 May 2011

Câştigătorii Corina şi EdiDupă accidentări, repetiţii de săptămâni întregi şi emoţii pe „scena visurilor' de la Buftea, cele trei perechi rămase în concurs au dovedit ce pot vineri, 27 mai, seara Marilor Câştigători la cel de-al 11-lea sezon a emisiunii-concurs „Dansez pentru tine'.

Cu premii care au totalizat aproape 150.000 de euro, ultima ediţie a producţiei de la Pro TV a înmânat trofeul acestui sezon cuplului Corina Bud – Eduard Vasile, care a plecat acasă cu 60.000 de euro. Locurile doi (Lavinia Pârva şi Decebal Negoiţă) şi trei (Roxana Ionescu şi Ştefan Rebeja) au primit 20.000, respectiv 15.000 de euro.

Corina Bud şi Edi

Picture 1 of 8

Corina şi Edi. 70,33% dintre telespectatorii care au votat în cadrul finalei i-au ales pe cei doi câştigători. Eduard a luptat pentru numeroasa lui familie (9 membri, prezenţi în platou), iar Corina a mărturisit că doar când l-a născut pe fiul ei, Robin, a mai fost atât de fericită şi a mulţumit telespectatorilor care au ales să ajute nouă vieţi. Dansul celor doi în ploaie a lăsat în urmă în rândul publicului lacrimi de emoţie şi multe aplauze.

Text: Monica Popescu

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare