; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gala Umorului 4mic

Corina Dănilă prezintă emisiunea „Gala Umorului”, alături de Dragoș Huluba, într-un sezon cu o porţie dublă de comedie

02 October 2019

Gala umorului', emisiunea TV R 2 care pune în valoare Arhiva de Aur a Televiziunii Române, dar şi momente umoristice actuale, continuă cu un sezon în premieră şi de două ori mai multe hohote de râs. Din 4 octombrie, Gala umorului' va dura două ore, iar Corina Dănilă se alătură actorului Dragoş Huluba în calitate de coprezentator. Ei le propun telespectatorilor să încheie săptămâna în fiecare vineri, de la ora 20:00, alături de momente memorabile ale umorului românesc.

M-am bucurat să primesc propunerea de a mă alătura echipei „Gala umorului', o emisiunea pe care am urmărit-o întotdeauna cu plăcere. Provocarea show-ului este că sunt actor-prezentator: prezint momente umoristice de arhivă, cu titani ai comediei româneşti şi, în acelaşi timp, am ocazia să joc în scenete umoristice', a spus Corina Dănilă.

În cel de-al doisprezecelea sezon, programul difuzat de TVR 2 va continua să aducă în atenţie divertismentul păstrat în Filmoteca TVR. Îi vom revedea pe Toma Caragiu, Amza Pellea, Dem Rădulescu, Jean Constantin, Puiu Călinescu, Octavian Cotescu, Stela Popescu, Ştefan Bănică şi mulţi alţii. Momentele de arhivă alternează cu cele din studio, în care îi veţi recunoaşte pe actorii Mirela Zeţa, Dragoş Stoica, Silviu Debu, Valentin Teodosiu şi Marius Rizea în textele scrise de Eugen Dumitru, Cornel Udrea şi Viorel Cacoveanu.

O să vedem o emisiune de două ori mai mare şi, sperăm noi, de două ori cu mai mult haz şi farmec. Am şi o nouă colegă, binecunoscuta vedetă de televiziune, Corina Dănilă. Printre surprize, alături de prietenul meu actorul Marius Rizea voi încerca să îi readuc pe micul ecran pe Stan şi Bran' în România de astăzi', a spus actorul Dragoş Huluba.

Noul sezon Gala umorului' va avea 13 episoade tematice, dintre care amintim: Cucul și ora exactă', Femeia, eterna poveste', Magazin de cuie, în care să-ți pui pofta', Ai noștri, ca brazii', Umorul bine temperat', # rezist… la orice!' etc.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare