Homepage  / Vedete româneşti

Corina Dănilă, imagine rară cu fiica ei. Rianna are acum 20 de ani. „Sunt binecuvântată să fiu mama ta”

Corina Dănilă, imagine rară cu fiica ei. Rianna are acum 20 de ani. „Sunt binecuvântată să fiu mama ta”
8

de Roxana Mirea,

Corina Dănilă a publicat o imagine rară cu fiica ei, Rianna, în vârstă de 20 de ani. Actrița publică doar o dată pe an o fotografie cu fiica sa. Prin cea mai recentă imagine, Corina Dănilă le-a arătat fanilor în ce domnișoară superbă s-a transformat Rianna. 

Cum arată fiica Corinei Dănilă 

Acum, Rianna este o adevărată domnișoară, transformându-se din fetița de acum câțiva ani într-o tânără superbă. Ea a moștenit frumusețea mamei sale, lucru vizibil în ultima fotografie publicată de Corina Dănilă. 

Corina Dănilă publică doar o dată pe an o fotografie cu fiica sa, iar fanii săi se bucură să vadă cât de frumoasă devine Rianna odată cu trecerea timpului, potrivit a1.ro.  

Cum arată fiica Corinei Dănilă  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Tu m-ai făcut și continui să mă faci o persoană mai bună în fiecare zi. Mă inspiri să fiu cea mai bună, pentru că te văd pe tine cum te străduiești să fii cea mai bună. Te privesc cum crești cu o mândrie nesfârșită în mine, pentru că văd un om extraordinar evoluând prin propria dorință de a fi o persoană mai bună. Te provoci în mod constant în moduri la care eu nu am visat niciodată la vârsta ta. Sunt atât de binecuvântată să fiu mama ta! Visează și bucură-te de călătorie!!!”, a scris Corina Dănilă la finalul lunii decembrie, pe Instagram, când Rianna și-a sărbătorit aniversarea de 20 de ani. 

Corina Dănilă are o relație specială cu fiica ei 

Corina Dănilă este foarte discretă în ceea ce privește viața personală, motiv pentru care și-a ținut fiica cât mai departe de ochii curioșilor, după ce a divorțat de omul de afaceri Norris Măgean în anul 2009, atunci când Rianna avea numai 5 ani. 

Rianna, care este pasionată de fotografie și de limbi străine, povestea în urmă cu câțiva ani cât de apropiată este de mama ei.  

O pot considera pe mama prietenă, pot vorbi cu ea despre orice, mă ascultă, mă sfătuiește și, în același timp, mă simt liberă. Încercăm mereu să ne facem timp pe care să-l petrecem împreună și cel mai mult ne place să ne uităm la un film bun. Am multe amintiri frumoase cu mama mea, nu pot să aleg una în mod special; multe au legătură cu felul în care mă susține și e alături de mine”, potrivit Unica.ro. 

Corina Dănilă a ajuns cunoscută datorită rolului din telenovela „Numai iubirea”. 

Oana Zavoranu se intoarce la Acasa in telenovela
Corina Dănilă, Alexandru Papadopol și Oana Zăvoranu, în „Numai iubirea”

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton