; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Corina Dănilă aduce un nou sezon al emisiunii „Topping”

10 February 2012

Corina Dănilă începe un nou sezon al emisiunii „Topping' vineri, 10 februarie, de la ora 21.10. Ca de obicei, vor fi prezentate topuri actuale, realizate și propuse, în mare parte, de telespectatori, prin intermediul paginii de Facebook a emisiunii (www.facebook.com/ToppingTVR) .

În prima ediție vor fi acoperite atât subiecte din 2012, dar și de anul trecut. Astfel, Corina Dănilă va provoca pe tema Top primele 3 nemulţumiri pe 2011' tot felul personaje: artişti, analişti financiari, critici de film, creatori de modă etc.

Tot legat de anul care s-a încheiat, în această ediţie vor fi discutate şi Top 3 inginerii financiare în 2011', precum şi Top 3 greşeli economice în 2011'.

Legat de anul 2012, Corina va avea deja un top al filmelor cel mai bine vândute în luna ianuarie', un top al îndrăgostelilor mondene de ultimă oră', dar şi Top 3 îngrijorări pentru 2012'.

Şi pentru că se apropie Sfântul Valentin şi Dragobetele, „Topping' abordează un clasament pe această temă: Topul primelor 3 piese de dragoste – cu cele mai mari vânzări din toate timpurile'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare