; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Corina caragea

Corina Caragea vorbește despre diete, parenting și sport, la „Ce se întâmplă, doctore?”

12 November 2016

Duminică, de la ora 10:00, Oana Cuzino va vorbi, într-o nouă ediție „Ce se întâmplă, doctore?', despre alimentație, gluten, bijuterii, diete, parenting și sport.

corina-caragea

Foarte mulți dintre cei care se simt obosiți în permanență au căutat soluții peste tot, iar pe internet și în industria alimentară sunt o mulțime de recomandări să renunțăm la consumul de produse care conțin gluten. Puțin mai multă curiozitate și am fi aflat că glutenul este, de fapt, o proteină din cereale și, în același timp, un nutrient valoros.

Duminica aceasta, echipa emisiunii va intra în spectaculoasa lume a creatorilor de bijuterii, pentru a discuta despre alergenii pe care îi pot conține metalele din care sunt realizate. Unu din cinci români suferă de o asemenea afecțiune. Tot duminică, de la ora 10:00, Corina Caragea, care face sport de zece ani cu același instructor, va dezvălui o rețetă pe care mulți o caută. Cum să trecem testul cântarului, dar mai ales al tentației în fața dulciurilor, aflăm la Ce se întâmplă, doctore?

Ce se întâmplă, doctore? este emisiunea în care Oana Cuzino acordă atenție celui mai important aspect din viața noastră – sănătatea şi caută răspunsuri, împreună cu invitații săi, la tot ce este necesar pentru a rămâne în formă atât fizic, cât și psihic.

 

Votează şi TVmania te premiază!

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

Corina Caragea a intrat în rolul lui Nicole Scherzinger

Corina Caragea a sărbătorit 33 de ani la 33 de grade!

Corina Caragea și-a petrecut ziua de naștere la plus 30 de grade | FOTO

Corina Caragea şi-a sărbătorit ziua printre turişti şi artificii

Corina Caragea şi-a făcut ziua de naştere în Dubai

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare