Homepage  / Vedete româneşti

Corina Caragea, apariție răvășitoare la dineul Generației de Aur. S-a fotografiat alături de Rivaldo și Jose Mourinho

Corina Caragea, apariție răvășitoare la dineul Generației de Aur. S-a fotografiat alături de Rivaldo și Jose Mourinho
14

de Cristina Țapu,

Corina Caragea, în vârstă de 41 de ani, a făcut furori la dineul Generației de Aur. Prezentatoarea știrilor sportive s-a fotografiat alături de numele celebre din istoria fotbalului mondial și a furat toate privirile datorită ținutei pe care a purtat-o.

Corina Caragea, apariție ravisantă la dineul Generației de Aur

Pe 25 mai 2024, în istoria sportului românesc s-a scris o pagină remarcabilă: Generația de Aur a fotbalului din țara noastră și-a luat oficial adio, după un meci memorabil împotriva unor vedete mondiale.

Echipa României, din care au făcut parte legende precum Gică Hagi, Gică Popescu, Bogdan Stelea, Dorinel Munteanu și Ilie Dumitrescu, a obținut o victorie importantă cu scorul de 3-2 împotriva unei selecționate mondiale, ce includea nume sonore precum Rivaldo, Saviola, Dida, Hristo Stoichkov sau Goran Pandev.

Înaintea meciului, în București, a avut loc un dineu oficial la care au participat atât foști fotbaliști cât și numeroase alte personalități din România. Printre invitați s-a numărat și Corina Caragea, prezentatoarea superbă a știrilor sportive de la PRO TV.

corina-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Evident, apariția superbă a vedetei a captat toate privirile. Pentru a împărtăși experiența de neuitat și cu fanii săi de pe rețelele de socializare, Corina Caragea a publicat mai multe fotografii pe Instagram în care apare alături de Adrian Ilie, Rivaldo și Jose Mourinho. Corina a purtat o rochie superbă, cu un decolteu amplu, care i s-a potrivit precum o mănușă. Prezentatoarea a strălucit, iar cei prezenți nu și-au putut lua privirea de la ea.

„Mi-am întâlnit jucătorul preferat din copilărie, Adrian Ilie! Cu el încep această mică galerie de poze făcute la dineul oficial al Generației de Aur. Dar a fost o seară prea frumoasă și plină să pierd vremea cu poze. Ce privilegiu să avem la București, în aceeași încăpere, campioni mondiali, europeni, câștigători de Liga Campionilor și două Baloane de Aur”, a fost mesajul pe care Corina Caragea l-a scris în dreptul fotografiilor care au fost apreciate de zeci de mii de fani.

Corina Caragea lucrează la PRO TV din anul 2005

Corina Caragea, în vârstă de 41 de ani, se distinge ca fiind cea mai renumită prezentatoare de știri sportive din România și o figură emblematică a postului Pro TV. A debutat în lumea televiziunii în 2003, inițial ca dansatoare în grupul de balet al emisiunii „Surprize Surprize”.

Corina Caragea a intrat în contact cu industria televiziunii acum peste două decenii. Experiența sa a început ca dansatoare în emisiunea Andreei Marin, „Surprize Surprize”, unde a activat timp de trei luni.

Ulterior, a avut o colaborare scurtă la Realitatea TV, dar a primit rapid o ofertă de la Pro TV. În 2005, a semnat un contract cu acest post de televiziune, unde își desfășoară activitatea și în ziua de astăzi, spre bucuria telespectatorilor.

Sursă foto: Instagram Corina Caragea

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton