Homepage  / Vedete româneşti

Corina Caragea, spectaculoasă în costum de baie, pe o plajă de vis. Unde își petrece vacanța vedeta Pro TV

Corina Caragea, spectaculoasă în costum de baie, pe o plajă de vis. Unde își petrece vacanța vedeta Pro TV
37

de Cătălina Matei,

În timp ce multe dintre vedetele noastre s-au întors pe platourile de filmare, la muncă, Corina Caragea se bucură din plin de câteva zile de vacanță. Prezentatoarea știrilor din sport de la Pro TV se relaxează pe o insulă grecească.

Corina Caragea, vacanță de vis în Grecia

În timp ce în țară avem parte de adevărate zile de toamnă, cu temperaturi mai scăzute și ploi, în Grecia este încă vară. Iar Corina Caragea profită din plin de clima caldă a Greciei. Mai precis, prezentatoarea știrilor din sport de la Pro TV se relexează pe plajele unei insule elene.

Pe contul său de Instagram, Corina Caragea a postat mai multe fotografii în care le dezvăluie urmăritorilor săi peisajele de vis de care se bucură.

Septembrie, luni”, a scris vedeta Pro TV în urmă cu două zile pe rețeaua de socializare.

Corina-Caragea-vacanta-Grecia-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 37

Și pentru că în imaginilie cu pricina, Corina apare și în costum de baie, vedeta Pro TV a primit și multe complimente în comentarii. „Ești superbă!”, „Corina e minunată ca întotdeauna!”… sunt doar câteva dintre mesajele lăsate de admiratorii prezentatoarei TV.

Corina Caragea, „specialistă” în vacanțe

Prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV este o împătimită a călătoriilor, vacanțele sale postate online fiind o sursă de inspirație pentru mulți. În general, plecările sale sunt organizate din scurt, prin urmare și biletele de avion sunt mai scumpe. Însă, prin prisma profesiei sale, Corina Caragea nici nu prea are cum să-și planifice totul din timp.

Corina Caragea a mers cu trenul prin Alpii Elvețieni Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 37

Călătoriile sunt o excelentă formă de dezvoltare personală, de testare a relațiilor de orice fel – iubire, familie, prietenie, muncă și un manual viu de geografie și istorie. Cred că, în primul rând, am învățat să nu mai judec oamenii, suntem atât de diferiți și asta e cel mai frumos și am învățat că e bine să vezi toata lumea, dar e bine și să ai un acasă la care să revii și sentimentul acela e și el la fel de plăcut ca plecarea. Așa știi cel mai bine să valorezi ce ai, să observi ce era sub nasul tău, să înveți și dacă poți, aplici la tine acasă”, ne povestea Corina Caragea cu ceva timp în urmă, într-un interviu.

Deși a ajuns de mai multe ori în Asia de-a lungul timpului, vedeta Pro TV își dorește o vacanță și în America de Sud. „Visez la America de Sud și Bora Bora. Sunt două ținte vechi și parcă niciodată nu e momentul potrivit pentru ele. Le va veni și lor rândul. Mai strâng bani”, ne-a mai dezvăluit Corina Caragea în același interviu.

Foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton