Homepage  / Vedete româneşti

Corina Caragea, superbă în costum de baie la 41 de ani. Imagini din vacanța de vis din Thailanda

Corina Caragea, superbă în costum de baie la 41 de ani. Imagini din vacanța de vis din Thailanda
15

de Roxana Mirea,

Corina Caragea și-a petrecut ziua de naștere și Revelionul în Thailanda. Prezentatoarea știrilor sportive de la PRO TV a împlinit 41 de ani pe 31 decembrie 2023 și a publicat imagini superbe din vacanță. Fanii ei au fost uimiți de cât de bine arată în costum de baie.  

Corina Caragea, în costum de baie, în vacanță în Thailanda

Corina Caragea este născută chiar în ultima zi din an. Așadar, prezentatoarea știrilor sportive de la PRO TV a împlinit 41 de ani pe 31 decembrie 2023. Ea și-a petrecut ziua de naștere, dar și Revelionul, în Thailanda și a publicat o serie de imagini superbe pe Instagram.  

Corina Caragea și-a impresionat fanii cu ultimele ei imagini, în costum de baie. Vedeta de televiziune s-a relaxat pe Insula Hong. 

Corina Caragea, superbă în costum de baie la 41 de ani  (7)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Cât de bine arăți. Se vede că ai sărit peste mesele de sărbători clasice. Vacanță plăcută în continuare”, „Superbă”, „Peisaj frumos, femeie deosebit de frumoasă și foarte sexy, un tablou perfect!!” sau „Vacanță frumoasă în paradis”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

De asemenea, întrebarea pe care și-au pus-o unii dintre urmăritorii Corinei Caragea este: „Dar cine face pozele?”. Și asta pentru că, până acum, în niciuna dintre pozele vedetei de la Pro TV de acest an nu a apărut altă persoană, cu atât mai puțin una de sex masculin.

De asemenea, Corina Caragea a strălucit și de ziua ei de naștere. Ea a purtat o rochie argintie cu paiete. „Eu nu obișnuiesc să trag linie la final, nici să îmi fac liste și planuri pentru următorul. Chiar dacă ultima zi din an este chiar ziua mea”, a scris ea pe Instagram.  

Corina Caragea, superbă în costum de baie la 41 de ani  (5)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 15

Cel mai scump loc în care a călătorit Corina Caragea 

Corina Caragea a fost invitată în podcastul „Fain & Simplu”, găzduit de Mihai Morar, unde a fost despre locurile în care a avut ocazia să călătorească. Întrebată care a fost cel mai scump loc în care a mers în vacanță, vedeta de la Pro TV a spus că Japonia. 

„Japonia. Japonia are un loc aparte în jurnalul meu de călătorie, e altă planetă. (…) De ce spun să mergi fără copii, pentru că e bine să o descoperi. E obositor cu copiii, totuși. Pentru ei nu e ușor și nici pentru voi. Sunt locuri în care este destul de greu să te descurci și cu limba pentru că nu vorbesc engleză și șocul cultural e destul de mare. Dacă pentru mine a fost, dar pentru un copil… 

Am fost în 2018, cred. Nu-mi mai amintesc prețurile, dar pot să zic că merita. Era scump, dar am înțeles de ce e scump. Totul acolo este foarte bine gândit și sunt cu 20 de ani în fața noastră, a Europei. Și mentalitate, tehnologie. Ei mereu se gândesc la cel care vine din spate, la cel care vine după mine, în toatelă, în hotel, în restaurant, pe scaun. Nu și-au pierdut umanitatea”, a spus Corina Caragea. 

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton