Homepage  / Vedete româneşti

Corina Caragea, imagini incendiare din vacanță. Fără haine, „îmbrăcată” doar cu un cearșaf, într-o cameră de hotel din New York

Corina Caragea, imagini incendiare din vacanță. Fără haine, „îmbrăcată” doar cu un cearșaf, într-o cameră de hotel din New York
11

de Redactia Tvmania,

Corina Caragea este o mare pasionată de călătorii, iar asta se observă imediat pe conturile ei sociale, unde publică poze superbe din toate colțurile lumii. Prezentatoarea știrilor din Sport, de la PRO TV, se află acum la New York și și-a surprins fanii cu câteva imagini incendiare în care apare... fără haine, „îmbrăcată” doar cu un cearșaf.

Corina Caragea, ședință foto incendiară din vacanța în New York

Corina Caragea adoră călătorille și a văzut aproape toată lumea. În vară a fost în Singapore, iar acum a pornit din nou la drum, cu destinația America. Frumușica de la PRO TV, în vârstă de 40 de ani, a luat deja pulsul orașului New York și a împărtășit și cu fanii de pe Instagram câteva poze.

Dar cine s-a uitat la peisaje și la monumente, când în imagini apare Corina fără haine, în camera de hotel, acoperită doar de un cearșaf alb. Pozele lasă loc imaginației, iar miile de like-uri au venit instant. Cu siguranță, cel care i-a făcut aceste poze este nimeni altul decât iubitul ei, Robert Pongracz, fost vicepreședinte aș Ligii Profesioniste de Fotbal.

corina-caragea-in-avionIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Vedeta PRO TV a indicat și locul în care se află hotelul, și anume un important punct turistic al orașului, Financial District. Cunoscut și sub numele de Wall Street, Financial District din New York, este situat în partea de sud a insulei Manhattan și este centrul financiar al orașului și al lumii.

Corina Caragea, glume despre călătorii: „Eu nu muncesc, sunt măritată cu un domn în vârstă, generos”

Nu de puține ori, pasiune pentru călătorii a Corinei a stârnit și invidii, și comentarii răutăcioase, în social media. Dar vedeta le tratează cu umor și cu sarcasm. „Așa cum cred mulți, căci mai văd comentarii în social media, eu nu muncesc, sunt măritată cu un domn în vârstă generos și stau toată ziua în vacanțe de lux. Glumesc.

Îmi place foarte mult să călătoresc, este pasiunea care îmi mănâncă cei mai mulți bani. Eu nu dau banii pe rochii, bijuterii, mașini, terenuri și așa mai departe, ci vânez oferte, zbor și cu companii low cost deseori și dacă am un weekend liber sau două-trei zile, îmi place să plec undeva”, a declarat Corina Caragea într-un interviu pentru EGO.ro. De mai mulți ani, ea are o relație discretă cu Robert Pongracz, fost vicepreședinte aș Ligii Profesioniste de Fotbal.

Știrista ne-a povestit și care sunt destinațiile la care visează. „Visez la America de Sud și Bora Bora. Sunt două ținte vechi și parcă niciodată nu e momentul potrivit pentru ele. Le va veni și lor rândul. Mai strâng bani”, a declarat ea, într-un interviu exclusiv pentru TV Mania.

Corina Caragea și Robert Pongracz, surprinși, pe vremuri, de paparazzi revistei CIAO!Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 11

„Călătoriile sunt o excelentă formă de dezvoltare personală, de testare a relațiilor de orice fel – iubire, familie, prietenie, muncă și un manual viu de geografie și istorie.

Cred că, în primul rând, am învățat să nu mai judec oamenii, suntem atât de diferiți și asta e cel mai frumos și am învățat că e bine să vezi toata lumea, dar e bine și să ai un acasă la care să revii și sentimentul acela e și el la fel de plăcut ca plecarea. Așa știi cel mai bine să valorezi ce ai, să observi ce era sub nasul tău, să înveți și dacă poți, aplici la tine acasă”, ne-a mai spus vedeta.

Citește și: Corina Caragea visează la America de Sud și Bora Bora. „Mai strâng bani”. EXCLUSIV

Citește și: Corina Caragea, despre cea mai șocantă experiență culturală. „Nu aș fi putut să rezist mai mult de două săptămâni acolo”

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton