Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Corina Caragea, imagini impresionante din vacanță. „Cele mai frumoase plaje din Europa sunt aici”

Corina Caragea, imagini impresionante din vacanță. „Cele mai frumoase plaje din Europa sunt aici”
7

de Redactia Tvmania

Corina Caragea și-a petrecut vacanța pe una dintre cele mai frumoase insule din Europa. Prezentatoarea a surprins locuri spectaculoase, împărtășind ulterior câteva dintre aceste fotografii cu admiratorii săi.

Pentru vacanța de vară din acest an, prezentatoarea de la Pro TV a ales Sardinia, considerată una dintre cele mai frumoase insule cu plaje din Italia și chiar din Europa.

În plus, Corina Caragea a realizat și o transmisie live pe Instagram, oferind pasionaților de călătorii o privire asupra frumuseților plajei pe care se afla. Prezentatoarea a fost profund impresionată de comentariile pline de apreciere primite din partea urmăritorilor săi.

„Superbă”, „Vacanță plină de zâmbete”, „Superbe locuri, vacanță plăcută”, „Sardinia chiar are cele mai frumoase plaje”, „Hei, suflet norocos”, „Jos pălăria”, au fost unele reacții ale internauților, care au urmărit-o în direct.

Corina Caragea: „Cred că cele mai frumoase plaje din Europa sunt aici”

Prezentatoarea a optat să poarte  diverse costume de baie pe parcursul perioadei de vacanță. Pentru o zi de relaxare la piscină, ea a ales să poarte un costum de baie roșu, elegant și accesorizat cu volane.

„Cred că cele mai frumoase plaje din Europa sunt aici, în Sardinia. Despre ele vă voi povesti curând pe blog. Mă mai bucur și azi de ele, în ultima zi de vacanță. Iubesc pielea bronzată, aș sta toata ziua la soare, dar relația mea cu el este una de.. love&hate. Am mare grija de pielea mea la plajă, mai ales că am și multe alunițe, așa că bagajul meu conține mereu multe creme cu protecție solară.

corina-caragea-2-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Pentru fata am folosit cremă cu SPF 50, iar pentru corp folosesc mereu cremă cu SPF 30. Să nu uitați nici voi de această protecție! Mă întorc acasă cu o piele sanatoasă, nuanțată frumos, ca să îmi amintească de zilele de relaxare pe nisip, având în față incredibile nuanțe de albastru, turcoaz și verde-smarald”, a scris Corina Caragea pe pagina sa de socializare, luni, pe 28 august.

În iunie 2023, Corina Caragea a călătorit în Asia, unde a vizitat Singapore și Coreea de Sud.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton