Homepage  / Vedete româneşti

Corina Caragea, imagini de pe patul de spital din Thailanda. „Așa s-a încheiat vacanța mea”

Corina Caragea, imagini de pe patul de spital din Thailanda. „Așa s-a încheiat vacanța mea”
13

de Cătălina Matei,

După ce și-a încântat fanii cu o serie de postări pe Instagram din Thailanda, unde și-a petrecut ziua de naștere și Revelionul, Corina Caragea a publicat recent câteva imagini care i-au îngrijorat pe admiratorii săi. În locul cadrelor spectaculoase, cu peisajele de vis din destinația exotică, vedeta Pro TV apare pe un pat de spital.

Corina Caragea a ajuns la spital, în vacanța din Thailanda: „Chiar dacă nu prea arăt, sunt bine”

Deși a început noul an cu o vacanță splendidă în Thailanda, locul unde și-a petrecut ziua de naștere și Revelionul, 2024 a venit și cu ceva peripeții pentru Corina Caragea, care a împlinit 41 de ani pe 31 decembrie 2023. Așa cum și-a obișnuit urmăritorii de pe Instagram, prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV a postat imagini cu peisajele de vis, iar cele în care apare și în costum de baie au strâns, cum era de așteptat, cele mai multe aprecieri și comentarii.

Însă noul an a continuat pentru Corina Caragea și cu o experiență mai puțin plăcută. Vedeta Pro TV și-a surprins fanii cu cele mai recente imagini postate pe contul său de Instagram, în care apare pe un pat de spital, din Thailanda, cu picioarele bandajate. Iar explicația este într-un ton plin de umor.

Așa s-a încheiat vacanța mea. Chiar dacă nu prea arăt, sunt bine 🙂 Să vedeți adversarul meu, trotuarul! 🙂 Spitalul din Koh Samui arată ca un hotel de lux, medicii sunt atenți, profesioniști și amabili. Nu trec așa rapid de la șlapi la bocanci, dar revin chiar de mâine dimineața Știrile din Sport!”, a anunțat Corina Caragea, care și-a liniștit astfel urmăritorii – accidentarea nu este atât de gravă pe cât pare în imagini.

corina-caragea-spital-thailanda-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

A fost doar căzătură. Dar e ok, nu e nimic rupt. S-a întâmplat în ultimele zile de vacanță în Thailanda. Am nimerit într-un spital în care totul era nou-nouț, medicii toți vorbeau engleza„, a declarat Corina Caragea pentru protv.ro.

Corina Caragea strânge bani pentru America de Sud și Bora Bora

Pasionată de călătorii – de altfel, Corina Caragea are și un blog de travel și chiar realizează și vloguir din deplasările sale – vedeta Pro TV își investește banii în vacanțe. Iar acest lucru se întâmplă de ani buni încoace.

Corina Caragea își transformă orice vacanță într-o experiență specială. Prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV este o împătimită a călătoriilor, vacanțele sale postate online fiind o sursă de inspirație pentru mulți.

corina-caragea-vacanta-thailanda-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 13

Câte țări a bifat până acum Corina Caragea? „Nu am ținut o contabilitate, dar Spania este cea la care am revenit mereu ca… acasă. Barcelona și Madrid cel mai des, însă țara aceasta îmi place cu totul, de la orașe la bucătărie, la muzică, la oameni, arhitectură și cultură”, ne declara vedeta Pro TV într-un interviu.

Ce alte destinații se mai află pe „lista dorințelor” sale? „Visez la America de Sud și Bora Bora. Sunt două ținte vechi și parcă niciodată nu e momentul potrivit pentru ele. Le va veni și lor rândul. Mai strâng bani”, ne-a răspuns amuzată atunci prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV.

Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton