Homepage  / Vedete româneşti

Corina Caragea, cu ochii pe David Popovici! Vedeta Pro TV l-a susținut din tribune pe sportivul român

Corina Caragea, cu ochii pe David Popovici! Vedeta Pro TV l-a susținut din tribune pe sportivul român
6

de Cătălina Matei,

După ce a făcut galerie pentru Naționala de fotbal la Euro 2024, Corina Caragea a trăit din plin emoțiile Jocurilor Olimpice de la Paris. Prezentatoarea Știrilor Pro TV din sport a fost prezentă în tribunele arenei Arena La Défense, acolo unde David Popovici a concurat în semifinalele probei de 200 de metri liber, ieri seară.

După calificările care au avut loc duminică dimineață, pe 28 iulie, seara s-a desfățurat și semifinala probei de înot masculin la 200 metri liber, unde favoritul David Popovici a obținut cel mai bun timp. În tribune, a fost prezentă și Corina Caragea, prezentatorea Știrilor Pro TV din sport, care l-a susținut pe sportivul român.

CALIFICAREEEEE pentru @chlorinedaddy. Ce bucurieeee! David s-a calificat in semifinala la 200 metri liber!”, a scris vedeta Pro TV pe contul său de Instagram într-o postare, acolo unde a și publicat un video cu experiența sa de la Arena La Défense, acolo unde se desfășoară probele olimpice la înot.

Corina Caragea a vut parte și de o companie specială în tribune, după cum reiese din imaginile postate de ea la secțiunea InstaStory. Vedeta Pro TV i-a făcut galerie lui David Popovici alături de Camelia Potec, președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, și cunoscutul blogger Otravă.

screenshot-2024-07-29-094248Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Foto: Instagram

Cine transmite la TV finala lui David Popovici din proba de 200 de metri liber de la Jocurile Olimpice Paris 2024

Luni, 29 iulie 2024, de la ora 21:40, la Jocurile Olimpice Paris 2024 este programată finala lui David Popovici (19 ani) din proba de 200 de metri liber, iar cursa e televizată și în România.

28 July 2024, France, Paris: Olympics, Paris 2024, Swimming, Paris La Defense Arena, 200m freestyle, preliminary heat, David Popovici from Romania reacts after his preliminary heat. (Credit Image: © Michael Kappeler/dpa via ZUMA Press)

Runda finală va putea fi urmărită în România pe TVR Sport și Eurosport, iar online pe platforma MAX.

David Popovici s-a calificat fără nicio problemă în semifinalele rundei de 200 de metri libere la înot. Românul nu a forțat și a obținut un timp de 1 minut, 45 de secunde și 65 de sutimi, păstrându-se pentru semifinale.

Foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton