Homepage  / Vedete româneşti

Corina Caragea a avut de suferit din cauza frumuseții sale: „Aveam un handicap cu care plecam din start”

Corina Caragea a avut de suferit din cauza frumuseții sale: „Aveam un handicap cu care plecam din start”
21

de Cristina Țapu,

Corina Caragea, în vârstă de 41 de ani, este una dintre cele mai admirate prezentatoare TV. Vedeta Pro TV a mărturisit într-un interviu că, de-a lungul timpului, s-a confruntat cu prejudecăți din cauza frumuseții sale.

Corina Caragea a avut de suferit din cauza frumuseții sale

Corina Caragea a dezvăluit că, în repetate rânduri, i s-a pus la îndoială inteligența din cauza modului în care arată. Prezentatoarea a mărurisit că femeile au fost cele care au discriminat-o și privit-o cu superioritate.

„Da. Și mai ales de către femei, mai puțin de către bărbați. Am fost mereu o amenințare pentru ele și un ciorchine de struguri acri pentru mulți bărbați care nu au ajuns la mine. Desigur că nu a fost ușor drumul până astăzi, când nu mai dau importanță acestor răutăți.

corina-caragea-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 21

Pentru o femeie frumoasă este dificil să înfrunte aceste prejudecăți – trebuia să muncesc dublu ca să arăt că nu e așa, de parcă aveam un handicap cu care plecam din start. Toți spun că ușile ți se deschid imediat. Dar nimeni nu vorbește ce se întâmplă după. Nu ai de demolat numai prejudecăți, ci și avansuri nepotrivite. Astăzi, pur și simplu ignor, nu îmi pierd timpul și energia cu asta”, a povestit Corina Caragea, conform Revistei Viva! atunci când a fost întrebată dacă a avut de suferit din cauza frumuseții sale.

Corina Caragea, în vârstă de 41 de ani, se distinge ca fiind cea mai renumită prezentatoare de știri sportive din România și o figură emblematică a postului Pro TV. A debutat în lumea televiziunii în 2003, inițial ca dansatoare în grupul de balet al emisiunii „Surprize Surprize”.

Corina Caragea lucrează la Pro TV de aproape două decenii

Corina Caragea a intrat în contact cu industria televiziunii acum peste două decenii. Experiența sa a început ca dansatoare în emisiunea Andreei Marin, „Surprize Surprize”, unde a activat timp de trei luni.

Ulterior, a avut o colaborare scurtă la Realitatea TV, dar a primit rapid o ofertă de la Pro TV. În 2005, a semnat un contract cu acest post de televiziune, unde își desfășoară activitatea și în ziua de astăzi, spre bucuria telespectatorilor.

În anul 2005, Corina Caragea a debutat ca prezentatoare la pupitrul știrilor de la PRO TV. În acea perioadă, jurnalista purta părul mai scurt, dar avea același zâmbet inconfundabil și fermecător care a cucerit inimile publicului.

„La „Surprize-Surprize am ajuns printr-un casting. Pur şi simplu îmi doream foarte mult să lucrez într-o instituţie de presă şi atunci profitam de orice oportunitate venea. Am auzit de castingul ăsta: „E pentru balet – „Ok, o să învăţ să dansez atunci. Orice, numai să ajung acolo şi să văd cum e în culisele unei emisiuni. Mă plimbam pe acolo pe holuri, băgam capul în toate studiourile să văd ce se întâmplă, mai mergeam pe la fete prin redacţie. N-am stat mult, au fost doar trei luni, pentru că am auzit de castingul celălalt, la Realitatea TV”, a povestit Corina Caragea, conform Adevărul.

Sursă foto: Instagram Corina Caragea

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton