Homepage  / Vedete româneşti

Corina Bud, gafă vestimentară în fața a 70.000 de oameni. Artista a urcat fără lenjerie intimă pe scenă. „Doamnă, suntem la televizor”

Corina Bud, gafă vestimentară în fața a 70.000 de oameni. Artista a urcat fără lenjerie intimă pe scenă. „Doamnă, suntem la televizor”
18

de Redactia Tvmania,

Corina Bud, în vârstă de 44 de ani, a stârnit o adevărată controversă în mediul online după ce a susținut un concert în fața a aproximativ 70.000 de oameni și a fost protagonista unei gafe vestimentare.

Corina Bud, gafă vestimentară în fața a 70.000 de oameni

Corina Bud a participat recent la un eveniment organziat de un post de radio din România. Artista a purtat o fustă strânsă pe corp cu un decupaj amplu în spate. Artista a dansat pe scenă, iar la un moment dat, uitând că nu purta lenjerie intimă, s-a întors cu spatele către public și a lăsat la vedere zona intimă.

Momentul a fost surprins de către mai mulți fani, iar clipurile video au ajuns să fie distribuite în număr masiv pe internet.

corina budIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

Internauții au văzut imaginile și nu s-au abținut să comenteze pe marginea acestora: „Doamnă, suntem la televizor”, „Hopa ce avem noi aici”, „Ce ai făcut trăiți-ar Dumnezeu”, au fost o parte dintre comentariile internauților.

Nu este pentru prima dată când apariția Corinei Bud stârnește controverse. La începutul anului 2024, Corina Bud s-a aflat într-o vacanță în Dubai și a ales să poarte un costum de baie neobișnuit. Corina Bud a optat pentru un costum de baie format din două piese, extrem de mic și provocator, într-un ton de maro deschis. Piesa de rezistență a ținutei a fost sutienul inedit care avea un imprimeu îndrăzneț.

Cum să porți un astfel de sutien la arabi?”, „De unde este costumul? Îmi place maxim”, „Foarte sexy ești”, „Cea mai superbă artistă a noastră”, au comentat internauții.

@mogamadalin1 Chiar că Forza Zu stie să te dea gata… #foryou #foryoupage #fyp #romania #corina #bud ♬ Funny Laugh no no no – Sound Effect

Corina Bud este mama unui adolescent de 15 ani

Corina Bud are 43 de ani, este mama unui băiat de 15 ani și are un trup de invidiat și o talie de viespe. Întrebată care este secretul frumuseții sale, iubita artistă a oferit un răspuns amplu.

„Secretul vine din spiritul tânăr al fiecăruia. Despre asta e vorba, despre felul în care trăiești viața, despre ce faci în fiecare zi. Iar eu așa sunt dintotdeauna, o să rămân forever un copil rebel. Un copil rebel, dar totuși, o tradiționalistă și conservatoare în viața de familie și viața de zi cu zi.

Nu țin nicio dietă echilibrată, pur și simplu trăiesc, trăiesc așa cum simt. Trăiesc frumos, mă bucur de oameni, de cea mai frumoasă variantă a mea care sunt acum. Fac și sport, nu-mi bat joc de viața mea, nu mi-am pierdut nopțile, n-am băut alcool toată viața, nici alte nenorociri, adică m-am ferit întotdeauna de vicii. Am avut grijă de tenul meu, de corpul meu. Eu cred că ăsta e secretul: echilibrul”, declara Corina Bud, conform Click!

Deși Corina nu mai este la fel de prezentă în lumina reflectoarelor ca acum un deceniu, ea continuă să activeze în industria muzicală și să participe la diferite evenimente din întreaga țară. Cea mai recentă participare a sa la un concert organizat de un radio din România a readus-o pe Corina în atenția publicului.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton