Homepage  / Vedete româneşti

Corina Bud, apariție provocatoare pe o plajă din Dubai. Costumul de baie pe care l-a ales a furat toate privirile

Corina Bud, apariție provocatoare pe o plajă din Dubai. Costumul de baie pe care l-a ales a furat toate privirile
11

de Cristina Țapu,

Corina Bud, în vârstă de 43 de ani, este una dintre cele mai nonconformiste artiste din România. La început de an, Corina a decis să se relaxeze departe de casă, în Dubai. Imaginile pe care le-a distribuit pe pagina personală de Instagram i-au lăsat pe toți admiratorii fără cuvinte.

Corina Bud, apariție provocatoare pe plaja din Dubai

Diva noastră demonstrează încă o dată de ce merită titlul de una dintre cele mai nonconformiste și îndrăznețe artiste din România, în special când vine vorba de stilul său vestimentar.

În ultima apariție, Corina Bud a optat pentru un costum de baie format din două piese, extrem de mic și provocator, într-un ton de maro deschis. Piesa de rezistență a ținutei a fost sutienul inedit care avea un imprimeu îndrăzneț.

index-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Cum să porți un astfel de sutien la arabi?”, „De unde este costumul? Îmi place maxim”, „Foarte sexy ești”, „Cea mai superbă artistă a noastră”, au fost doar o parte dintre comentariile internauților.

Corina Bud, adevărul despre silueta de vis

Corina Bud are 43 de ani, este mama unui băiat de 14 ani și are un trup de invidiat și o talie de viespe. Întrebată care este secretul frumuseții sale, iubita artistă a oferit un răspuns amplu.

„Secretul vine din spiritul tânăr al fiecăruia. Despre asta e vorba, despre felul în care trăiești viața, despre ce faci în fiecare zi. Iar eu așa sunt dintotdeauna, o să rămân forever un copil rebel. Un copil rebel, dar totuși, o tradiționalistă și conservatoare în viața de familie și viața de zi cu zi.

Nu țin nicio dietă echilibrată, pur și simplu trăiesc, trăiesc așa cum simt. Trăiesc frumos, mă bucur de oameni, de cea mai frumoasă variantă a mea care sunt acum. Fac și sport, nu-mi bat joc de viața mea, nu mi-am pierdut nopțile, n-am băut alcool toată viața, nici alte nenorociri, adică m-am ferit întotdeauna de vicii. Am avut grijă de tenul meu, de corpul meu. Eu cred că ăsta e secretul: echilibrul”, a declarat Corina Bud, conform Click!

Corina Bud s-a retras din lumina reflectoarelor

În urmă cu câțiva ani, Corina Bud a decis să ia o pauză din lumina reflectoarelor. Cântăreața a lansat primul single numit „Superstar” prin propria ei casă de discuri. 

„De-a lungul carierei mele, am ales să cânt melodii pe care le iubesc, cu care publicul meu poate rezona, însă această piesă s-a născut dintr-o poveste personală, motiv pentru care am ales-o drept primul meu single după atâta timp”, a menționat Corina.

Sursă foto: Instagram Corina Bud

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton