; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Corina Autobronzant 3

Corina are planuri mari de vacanţă: colindă ţara în lung şi-n lat

16 July 2014

Corina și-a propus ca, vara aceasta, să colinde ţara în lung și-n lat alături de fiul ei, Robin. Astfel, cântăreaţa va sta trei săptămâni în vacanță, prima petrecând-o deja în casa părinților ei din Satu Mare.

Corina-Autobronzant-3

Vreau ca Robin să cunoască, mai întâi de toate țara, în care crește, să vadă că avem locuri de o rară frumusețe și încărcate de istorie. Eu iubesc România din tot sufletul și am avut prilejul să văd fiecare colțișor din țară, în drumul meu spre concerte. Prima săptămână de vacanță a fost de relaxare completă și am petrecut-o acasă, la Satu Mare. Mama a avut grijă să gătească, iar noi am fost preocupați să mâncăm tot. A fost perfect', a declarat Corina.

Eu am și multe concerte în această vară, așa că am programat vacanța în funcție de spectacolele din agendă. Vom petrece o săptămână în Maramureș și Transilvania. Cred că Robin va fi încântat să viziteze cetățile din Alba Iulia, Rupea și Sighișoara. Este fascinat de cavalerii de altă dată. Ne vom opri și la Viscri, satul unde are casa Prinţul Charles, și vom înopta la Conacul de la Zabola. După aceea, va mai urma o săptămână în care vom merge la mare și în Delta Dunării', a mai adaugat cântăreaţa.

În prezent, Corina promovează cel mai recent videoclip, „Autrobronzant', pe care îl puteţi vedea aici:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare