; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Corina clip nou

Corina a lansat videoclipul “Neprevăzut”

09 February 2016

În prag de Ziua Îndrăgostiţilor, Corina celebrează dragostea printr-un nou videoclip, Neprevăzut', în care apare în ipostaze tandre alături de un tânăr atrăgător, interpretat de modelul Patris Ege.

corina clip nou

Piesa spune în imagini o poveste de iubire neconvențională, ce nu ține cont de normele impuse de societate. Cred că dragostea nu este ceva ce ne propunem şi nu o putem controla. Dragostea este întocmai ca o artă. O forţă ce vine în viaţa noastră, fără să ţină cont de reguli, aşteptări şi limitări. Dragostea, ca artă, trebuie să fie liberă', a declarat cântăreaţa.

Filmările videoclipului au avut loc într-o vilă Art Deco din Bucureşti, care a aparţinut consoartei Regelui Carol al II-lea la începutul anilor 1930.

Cred în mesajul #dragosteanuareculoare. Inimile noastre sunt la fel şi inima nu are culoare. Sunt contrariată că, în anul 2016, trăim încă într-o lume plină de prejudecăţi, care te arată cu degetul dacă iubeşti o persoană care are altă culoare a pielii decât a ta sau o persoană de acelaşi sex. Nimeni nu e născut rasist şi sunt convinsă că iubirea este cel mai frumos lucru din lume. Aceasta trebuie să ne facă mai buni şi mai toleranţi', a mai zis Corina.

Vedeţi aici videoclipul Neprevăzut':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare