; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cori Grămescu te învaţă ce să mănânci pentru a-ţi menţine silueta

30 July 2012

Cori Grămescu, renumita antrenoare de fitness, care a ajutat peste 7000 de femei să slăbească, a realizat o listă a alimentelor la care este bine să apelăm în concediu pentru a nu ne îngrăşa.

Suntem cu toţii tentaţi ca în vacanţă să nu mai ţinem cu dinţii de dieta pe care am ţinut-o până să plecăm în concediu. Excesele din această perioadă îşi pot pune sever amprenta asupra echilibrului organismului şi, pe lângă faptul că ne putem îngrăşa rapid, ne putem da peste cap metabolismul', mărturiseşte Cori Grămescu.

Ce este bine să mâncăm în vacanţă şi ce nu

Îţi poţi adapta meniul în funcţie de ţara pe care o vizitezi. Dar ceea ce o să găseşti peste tot sunt legumele, fructele, carnea slabă, fructele de mare şi lactatele. Ocazională prăjitură, tartă cu fructe sau croissantele fragede de la cafeaua de dimineaţă trebuie să rămână excepţii: o dată la două zile şi în cantităţi moderate + puţin cardio = ţi-ai satisfăcut pofta şi silueta ta nu a fost afectată!

Dimineaţa poţi mânca o omletă şi salată, cereale integrale şi câteva fructe uscate sau un bol de fructe proaspete.

La prânz poţi alege o salată consistentă, cu piept de pui la grătar şi o supă de legume, iar seara poţi opta pentru legume la grătar sau fierte cu peşte, muşchi de vită', spune Cori.

Foarte importantă este, cu siguranţă, hidratarea, mai ales că suntem în plin sezon estival când canicula este un fenomen zilnic.

Bea multă apă, ceaiuri reci neîndulcite şi limonadă cu puţină miere, la care poţi adăuga câteva frunze de mentă. Nu exagera nici cu fresh-urile de fructe, pentru că au un conţinut ridicat de fructoză.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare