; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cori Grămescu iubeşte kiteboarding-ul: “Îţi arde 1000 de kcal pe oră”

03 September 2012

Cori Grămescu are pasiune ca Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu. Celebra antrenoare de fitness şi-a petrecut ultimele zile din luna august pe insula Gokceada, acolo unde a practicat kiteboarding, sportul de care s-a îndrăgostit. Insula din nord vestul Turciei este renumită pentru astfel de activităţi în aer liber, în special mulţumită curenţilor marini şi vântului prielnic.

Kiteboarding-ul a fost o reală provocare pentru Cori Grămescu, având în vedere că nu ştia să înoate.

Am descoperit kiteboarding-ul oarecum din întâmplare, când un grup de amici mi-a spus că pleacă pe o insulă din Turcia pentru a învăţa acest sport. Mie îmi place ideea de vacanţă activă, aşa că am profitat de ocazie să văd dacă mă descurc', a povestit Cori.

Odată prins virusul acestui sport, Cori Grămescu îl recomandă tuturor, mai ales că îţi tonifiază corpul şi îţi arde în jurul a 1000 de kcal pe oră.

Dacă eşti genul de persoană dornică să înveţe şi dispusă să muncească, este o un sport perfect! Unul în care te bazezi foarte mult pe reflexe şi pe ceea ce simţi, pentru că de multe ori nu prea ai timp să analizezi raţional ce trebuie să faci. Sigur, e şi foarte amuzant, pentru că, până înveţi, înghiţi cam multă apă de mare', a mărturisit Cori Grămescu.

cori-gramescu-kite-3

Picture 1 of 5

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare