; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Coraima Torres

Coraima Torres („Kassandra”) caută din nou succesul cu o telenovelă

12 December 2013

Coraima TorresAvea 17 ani când a primit rolul principal în de-acum celebra telenovelă „Kassandra' (1992), difuzată cu succes în zeci de ţări. Din păcate, ulterior, nici unul dintre proiectele sale tv nu a mai avut audienţe comparabile.

Acum, Coraima (40 de ani) este cap de afiş pentru telenovela „Cinco Viudas Sueltas', difuzată de Caracol TV Colombia. Este vorba despre povestea a cinci femei care nu au nimic în comun cu excepţia faptului că se întâlnesc în fiecare duminică, atunci când îşi vizitează soţii în închisoare.

În 1995, la filmările pentru telenovela „Sueno y Espejos', Coraima l-a avut partener pe unul dintre cei mai apreciaţi actori columbieni, Nicolas Montero. Cei doi s-au îndrăgostit şi ulterior căsătorit, ea mutându-se la Bogota cu această ocazie.

În 2011, însă, relaţia lor a trecut printr-o perioadă de criză, ziarele de scandal vorbind insistent despre atracţia şi chiar presupusa idilă dintre Montero şi una dintre colegele sale, mult mai tânăra Diana Hoyos (el avea 45 de ani, ea 26).

Deşi toată lumea se aştepta la un divorţ, Coraima a negat zvonurile şi a declarat că ea şi Nicolas formează în continuare o pereche fericită. Cei doi au împreună un băiat, Manu Nicolas, de 13 ani.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare