; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Doru Todorut

Copiii vedetelor au fost cuceriți de SpongeBob Pantaloni Pătrați

04 February 2015

Marți, 3 februarie, la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City a avut loc avanpremiera celei mai noi producții Paramount Animation și Nickelodeon Movies, care are în centrul atenției un burete de mare: „SpongeBob – Aventuri pe uscat'.

[Not a valid template]

Cu această ocazie, mai multe persoane publice și copiii lor au făcut cunoștință cu cel mai simpatic personaj Nickelodeon, SpongeBob Pantaloni Pătrați: Irinel Columbeanu, Liviu Vârciu, Rocsana Marcu, Paula Chirilă, Andrei Aradits, Doru Todruț, Cosmin Tudoran, Sonia Argint și Carmen Negoiță.

Îmi place SpongeBob pentru că este amuzant', a spus Irina Columbeanu, fiica lui Irinel Columbeanu.

Mayra, fiica cea mare a Rocsanei Marcu, are și ea o slăbiciune pentru zâmbăreț: Cel mai mult îmi place SpongeBob pentru că e făcut din burete', iar fiicei lui Doru Todoruț, Rebeca, îi place pentru că are ochii mari.

În SpongeBob – Aventuri pe uscat! piratul Burger Beard (Antonio Banderas) caută cu disperare ultima pagină dintr-o carte magică: orice plan malefic scris în ea se transformă în realitate. Faptele piratului pun în pericol întreg oraşul Bikini Bottom, iar SpongeBob şi prietenii săi încep o călătorie plină de peripeţii pentru a împiedica dezastrul.

Vocilor care dau viață în mod obișnuit prietenilor subacvatici (Tom Kenny, Bill Fagerbakke, Rodger Bumpass, Clancy Brown, Carolyn Lawrence și Mr. Lawrence), li se alătură de data asta două mari celebrități: Antonio Banderas și celebrul chitarist al formației Guns NRoses, Slash.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare