Homepage  / Vedete româneşti

Copiii lui Pepe, fascinați de tatăl lor la Te cunosc de undeva!. „Încă îl mai caută pe motanul Dănilă”. EXCLUSIV

Copiii lui Pepe, fascinați de tatăl lor la Te cunosc de undeva!. „Încă îl mai caută pe motanul Dănilă”. EXCLUSIV
11

de Cătălina Matei,

După ce a câștigat două sezoane și a ocupat locul 2, în alte trei, Pepe prezintă „Te cunosc de undeva!” alături de Alina Pușcaș din 2022. Și abia așteaptă să urmărească sezonul cu numărul 20, care va fi difuzat la Antena 1 din 17 februarie. La fel de nerăbdători sunt și copiii artistului, mai ales că fetițele mai mari încă mai vizionează momentul tatălui lor când l-a interpretat pe motanul Dănilă.

Pepe este tatăl fericit a trei copii, Maria și Rosa, din mariajul cu Raluca Pastramă și al lui Pepe Jr., din căsătoria cu Yasmine Ody. Fetițele mai mari urmăresc cu mare interes emisiunea „Te cunosc de undeva!”, în care tatăl lor prezintă alături de Alina Pușcaș și încă sunt înnebunite după momentul în care Pepe s-a transformat în motanul Dănilă, celebrul personaj din filmul „Veronica”.

Și cum din 17 februarie începe la Antena 1 sezonul 20 al show-ului „Te cunosc de undeva!”, Pepe ne-a făcut câteva dezvăluiri…

„Te cunosc de undeva!” a ajuns la sezonul 20. Din perspectiva ta… e mult? E puțin?

E normal! (râde). Şi sperăm la cât mai multe sezoane, căci nu ducem lipsă de artişti dornici să se redescopere. „Te cunosc de undeva!” este show-ul care te face să te reinventezi de fiecare dată, ăsta e farmecul lui.

Ai fost concurent, câștigător de două ori, de ceva timp ești prezentator… Ce alt „post” ai putea ocupa cu succes în acest format?

Cred că dacă nu aş fi avut această şansă, să trec în primul rând pe la scenă, apoi pe la canapea, pentru că acum să ajung în această postură, nu aş fi putut înţelege transforming show-ul ăsta atât de bine. Mă bucur tare mult de rolul de prezentator şi îmi doresc să descoperim cât mai mulţi artişti din noua generaţie şi cât mai multe personaje ofertante la ruletă.

Ce vom vedea în sezonul 20? Care au fost momentele în care te-ai distrat cel mai tare la filmări?

Din cele patru ediţii filmate până acum, eu am tras o concluzie: se anunţă un sezon exploziv. Concurenţii mi se par extrem de determinaţi şi de bine pregătiţi, semn că acordă mult timp antrenamentelor. Nu că altă dată n-ar fi fost.

Pepe, o nouă imagine cu fiul lui  (8)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Și care au fost cele care vă dau cele mai mari bătăi de cap?

Bătăile de cap, din punctul meu de vedere, sunt la jurizare, pentru că toţi sunt buni.

Dintre concurenții de acum, cu cine ți-ar plăcea să faci echipă dacă ai participa din nou?

Fiecare are ceva special, însă cred că în continuare cel mai mult contează şi personajul care ne-ar pica la ruletă, ca să pot alege între concurenţi. Fiecare personaj poate fi făcut destul de diferit, asta înseamnă „Te cunosc de undeva!”, nu e o formulă după care să te ghidezi. De la o săptămână la alta, cu o transformare poţi fi pe primul loc şi cu alta pe ultimul loc.

Ce curiozități au copiii tăi apropo de acest show? Te vizitează la filmări?

Au fost o dată pe set şi clar vor să mai vină, mai ales acum, că va începe şi difuzarea, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, la Antena 1. E normal să fie curioşi, se mai uită la personaje făcute de mine pe online, încă îl mai caută pe motanul Dănilă. Copiii se bucură când văd personaje pentru vârsta lor, pline de haz, nu neapărat personajele cu greutate.

Și dacă tot am vorbit despre juniori, care sunt „capitolele” la care excelezi din ipostaza de părinte?

Eu excelez la capitolul tată (râde). Mi se pare că sunt un tată foarte bun, comunicăm, ne jucăm, îi răsfăţ…

pepe-familie-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 11

Dincolo de filmările pentru acest show, cum a început 2024 pentru tine? Și în ce alte proiecte vei fi implicat?

Deocamdată abia a început anul, nu ştiu ce proiecte se mai arată. Pe partea muzicală sunt multe, urmează să înregistrrez mai multe videoclipuri, să lansez nişte piese. Pe tv în momentul de faţă este doar Te cunosc de undeva!, însă agenda e destul de plină şi programul în principiu făcut. Am învăţat şi că dacă trebuie să mai facem loc pentru ceva, putem face. Ah, şi ce uitasem, 2024 a început în forţă cu o vacanţă.  Am fost cu copiii la munte, cu soţia la Viena, încă ne uităm de destinaţii pentru vacanţa de vară, care trebuie să fie neapărat împărţită în două, una cu copiii şi una de cuplu. Mereu am grijă să mă bucur de timp cu ai mei, pentru că familia e cea mai importantă.

Foto: Antena 1; Instagram

Citeste si:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton