Homepage  / Vedete străine

Copiii lui Michael Jackson, omagiu emoționant pentru tatăl lor, în ziua în care artistul ar fi împlinit 65 de ani. Ce a dezvăluit Paris

Copiii lui Michael Jackson, omagiu emoționant pentru tatăl lor, în ziua în care artistul ar fi împlinit 65 de ani. Ce a dezvăluit Paris
8

de Roxana Mirea,

Michael Jackson ar fi împlinit ieri, 29 august 2023, vârsta de 65 de ani. Cu această ocazie, cei doi fii ai lui - Prince Jackson și Blanket "Bigi" Jackson – i-au onorat memoria fiind alături de fanii legendarului artist. Pe de altă parte, Paris Jackson i-a adus un omagiu pe scenă tatălui ei.

Gestul făcut de Prince Jackson și Blanket „Bigi” Jackson 

Cei doi fii ai lui Michael Jackson – Prince Jackson, în vârstă de 26 de ani, și Blanket „Bigi” Jackson, în vârstă de 21 de ani – au avut o apariție rară, în Las Vegas, în ziua în care regretatul lor tată ar fi împlinit 65 de ani, potrivit Page Six.

Fotografii i-au surprins pe cei doi interacționând cu oaspeții de la Mandalay Bay Resort and Casino din Sin City, marți, după un spectacol Michael Jackson ONE din lista Cirque du Soleil. 

gestul-facut-de-prince-jackson-si-blanket-bigi-jackson-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Prince a purtat un tricou gri, blugi albaștri, adidași, o șapcă de baseball și o borsetă. Actorul a părut a fi entuziasmat și a făcut fotografii cu fanii la fel de fericiți, o fană oferindu-i chiar un desen cu Regele Muzicii Pop. Vizibil emoționat de gestul său, Prince a ținut să o îmbrățișeze pe femeie. 

Între timp, Blanket – care rareori își face apariții publice – a optat pentru o cămașă neagră cu mânecă scurtă și pantaloni și pantofi asortați. Spre deosebire de fratele său mai mare, mezinul familiei Jackson a zâmbit subtil și a fost cât mai rezervat în timp ce s-a pozat cu fanii și a semnat autografe. 

Sora celor doi, Paris Jackson, este ocupată cu turneul trupei rock Incubus, așa că nu a fost prezentă la eveniment.   

Pe de altă parte, Prince a publicat și un mesaj emoționant pe pagina lui de Instagram. „La mulți ani, tată. Mi-e dor de tine și te iubesc. Poate că ai plecat, dar nu ești uitat. Ești în inimile noastre în fiecare zi”, a scris el, în dreptul unei imagini în care Michael Jackson apare alături de cei trei copii ai lui.  

Paris Jackson, omagiu pentru tatăl ei, Michael Jackson

Chiar dacă nu a putut să fie alături de frații ei, Paris Jackson și-a mărturisit aprecierea pentru Michael Jackson în timpul ultimei sale reprezentații, împărtășind un moment dulce cu fanii ei, dezvăluind că „îi datorează totul” tatălui ei.

„Este, de asemenea, ziua de naștere a tatălui meu, care ar fi împlinit astăzi 65 de ani. Și a pus 50 de ani de sânge, lacrimi de sudoare, dragoste și pasiune în a face ceea ce a făcut pentru ca eu să pot sta pe scenă în fața voastră, să țip la microfon. Așa că îi datorez totul”, a spus ea pe scenă.

Paris a profitat de un moment pentru a împărtăși o anecdotă despre ziua de naștere a tatălui ei, dezvăluind că acesta nu era un fan al sărbătoririi zilelor de naștere și chiar evita să le spună copiilor săi că este ziua lui. „Așadar, astăzi este ziua de naștere a tatălui meu și, pe vremea când era în viață, nu-i plăcea ca cineva să știe când e ziua lui de naștere, să-i ureze la mulți ani, să-l sărbătorească, nimic de genul acesta”, a explicat ea. „De fapt, nici nu voia ca noi să știm când este ziua lui de naștere pentru că nu voia să organizăm o petrecere sau ceva de genul acesta”, a povestit ea, într-un clip pe Instagram.

Dacă nu îi urezi cuiva o zi de naștere fericită prin intermediul social media, se pare că înseamnă că nu îl iubești, că nu îți pasă de el. Au fost momente în care nu am postat nimic pentru ziua de naștere a tatălui meu, iar oamenii își pierd mințile. Îmi spun să mă sinucid. Și practic îmi măsoară dragostea pentru propriul meu tată pe baza a ceea ce postez pe Instagram”, a mai povestit Paris.  

De asemenea, starul din ‘American Horror Story’ îi încurajează pe fani să îi aducă un omagiu lui Michael donând pentru o cauză bună. „Dacă vreți să faceți ceva ce i-ar fi plăcut lui, sugestia mea ar fi sensibilizarea pentru schimbările climatice. Să faceți lucruri pentru mediu, activism pentru drepturile animalelor”, a zis ea, adăugând că „acestea erau lucruri pe care le iubea și de care era foarte interesat.”

Michael Jackson a murit în 2009 

Michael Jackson, câștigător a 13 premii Grammy, a murit în iunie 2009, în urma unui stop cardiac provocat de o supradoză accidentală de propofol. Avea 50 de ani. Michael i-a avut pe Prince și Paris cu fosta sa soție Debbie Rowe, cu care a fost căsătorit din noiembrie 1996 până în aprilie 2000. 

Cântărețul a recunoscut în documentarul „Living with Michael Jackson” din 2003 că a folosit o mamă surogat pentru a-l concepe pe Blanket. Identitatea femeii nu este cunoscută. 

Cu puțin timp înainte de căsătoria cu Rowe, în vârstă de 64 de ani, Michael a fost căsătorit cu Lisa Marie Presley – singurul copil al regretatului rege al rock ‘n’ roll-ului Elvis Presley – care a murit în ianuarie.

FWROIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 8

Sursa foto: Instagram, Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton