; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copiii lui Michael Jackson nu au prieteni

22 June 2010

Mama lui Michael Jackson (care a murit la vârsta de 50 de ani, anul trecut, pe 25 iunie), Katherine (80 de ani), a povestit – în primul ei interviu dat de la moartea fiului ei – că nepoţii ei nu au nici un prieten.

Katherine Jackson a explicat, pentru „Daily Mirror', că , Prince Michael (13 ani), Paris (12 ani) şi Prince Michael II (8 ani) vor începe şcoala în luna septembrie, la un colegiu privat, până acum cei trei având parte de lecţii acasă. Bunica celor trei copii, care este şi tutorele lor legal, a mai spus că puştii petrec ore întregi în fiecare zi ascultând muzica tatălui lor, Paris şi-a transformat camera într-un altar închinat lui Michael (deşi bunica ei dorea să-i decoreze dormitorul cu poze cu balerine sau flori), iar Prince şi Blanket vorbesc mereu despre faptul că vor să-şi facă tatăl mândru.

În interviul acordat doar cu câteva zile înainte de comemorarea a 12 luni de la moartea lui Michael Jackson, Katherine mai spune că Paris este foarte talentată la muzică şi că Prince vrea să devină producător cinematografic. În această perioadă, Katherine Jackson îşi lansează şi o carte de amintiri despre fiul ei. „Michael a fost atât de neînţeles… Preţuiesc amintirile pe care le am despre el şi am vrut să le împart cu fanii lui, prin cartea mea. Vreau ca lumea să îl cunoască pe adevăratul Michael Jackson – o persoană iubitoare', a explicat aceasta.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare