Homepage  / Vedete străine

Copiii lui Kate și William nu au mers la aniversarea verișoarei lor, Lilibet. Motivul este unul surprinzător

Copiii lui Kate și William nu au mers la aniversarea verișoarei lor, Lilibet. Motivul este unul surprinzător
6

de Roxana Mirea,

Lilibet, fiica Prințului Harry și a lui Meghan Markle, a împlinit un an, sâmbătă, 4 iunie. Micuța a avut parte de o petrecere aniversară discretă. Totuși, copiii lui Kate Middleton și ai Prințului William au lipsit de la aniversarea verișoarei lor.

Copiii lui Kate și William nu au mers la aniversarea lui Lilibet

Prințul Harry și Meghan Markle au organizat sâmbătă, 4 iunie, o petrecere „relaxată” pentru prima aniversare a fiicei lor, Lilibet.

A fost un eveniment minunat și a avut tot ce te-ai fi așteptat să aibă o petrecere de ziua unui copil. Dar nu a existat nicio distracție oficială. Ideea a fost ca totul să fie foarte relaxat și casual, cu oameni liberi să intre și să iasă când doresc „, a declarat o sursă pentru The Sun.

Potrivit publicației, cei trei copii ai verișoarei primare a lui Harry, Zara Tindall – Mia, în vârstă de 8 ani, Lena, în vârstă de 3 ani, și Lucas, în vârstă de un an – au participat la petrecerea discretă, alături de fiicele celuilalt văr primar al său, Peter Phillips: Savannah, în vârstă de 11 ani, și Isla, în vârstă de 10 ani.

În mod notabil, nu au fost prezenți Prințul George și Prințesa Charlotte, sau fratele lor mai mic, Prințul Louis. Copiii mai mari ai Prințului William și ai lui Kate Middleton au fost ocupați să aibă o apariție surpriză într-o vizită oficială în Țara Galilor.

Platinum Jubilee Celebrations: Day ThreeIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Petrecerea în grădină pentru Lilibet a avut loc la Frogmore Cottage – casa pe care Harry și Meghan au împărțit-o pentru prima dată în calitate de proaspăt căsătoriți – și a inclus tot ce trebuia, de la un tort aniversar și baloane, la jocuri de petrecere și gustări de picnic, potrivit The Sun.

Regina Elisabeta, mesaj de ziua lui Lilibet

Ziua de naștere a lui Lilibet, pe 4 iunie, a fost, de asemenea, recunoscută de membrii familiei regale prin intermediul rețelelor sociale, potrivit Page Six.

„Îi urez lui Lilibet o zi de naștere foarte fericită!”, a fost mesajul transmis de Elisabeta a II-a, iar Ducele și Ducesa de Cambridge au scris pe Twitter: „Îi urăm la mulți ani lui Lilibet, care împlinește un an astăzi!”

Prințul Charles și Camilla, Ducesa de Cornwall, au intervenit și ei, scriind: „Îi urăm lui Lilibet o aniversare fericită astăzi!”

Jubileul Reginei Elisabeta a marcat prima vizită a lui Lilibet în țara natală a Prințului Harry. De asemenea, a reprezentat și prima vizită oficială a Ducilor de Sussex de când au renunțat la statutul lor de membri seniori ai familiei regale, în 2020.

Prințul Harry și Meghan Markle au lipsit de la balconul de la Palatul Buckingham pentru parada Trooping of the Colour și au fost văzuți doar la Slujba de Ziua Recunoștinței de vineri de la Catedrala St. Paul.

Sursa Foto: Hepta

Citețte și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton