Homepage  / Vedete româneşti

Copiii lui Dan Bittman au moștenit pasiunea pentru muzică de la tatăl lor. Artistul a dezvăluit cu ce se ocupă tinerii

Copiii lui Dan Bittman au moștenit pasiunea pentru muzică de la tatăl lor. Artistul a dezvăluit cu ce se ocupă tinerii
7

de Cristina Țapu,

Dan Bittman este un artist desăvârșit, iar realizările sale profesionale sunt incontestabile. Solistul are motive de mândrie pentru că doi din cei trei copii ai săi par să fi moștenit pasiunea pentru muzică și îi calcă pe urme.

Copiii lui Dan Bittman au moștenit pasiunea pentru muzică de la tatăl lor

Este o adevărată bucurie pentru orice părinte să observe că cel puțin unul dintre copii îi urmează exemplul și decide să urmeze o meserie similară cu cea pe care o are el. Dan Bittman se bucură de această experiență, având doi dintre cei trei băieți pasionați de muzică și doritori să construiască o carieră în acest domeniu.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru EGO.ro, Dan Bittman a dezvăluit că fiul cel mare și mezinul sunt în curs de a deveni artiști și se bucură de apreciere în sfera muzicală în care activează. Deși stilul pe care tinerii îl adoptă diferă de cel al tatălui lor, Dan Bittman este fericit că cei doi copii sunt fascinați de industria muzicală și muncesc din greu pentru a se afirma.

Dan Bittman este mândru de realizările fiilor săi

Cu toate că recunoaște că cei trei fii ai săi, Alexandru, Patrick și Mark, au fost fani ai trupei Holograf doar în primii ani ai vieții lor, Dan Bittman se bucură să constate că doi dintre copiii săi au ales să îi urmeze pașii și să construiască o carieră în acest domeniu.

Și-au spus adio după 25 de ani. Liliana Ștefan, despre despărțirea de Dan Bittman Așa că nu m-am simțit confortabilIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„La început așa, dar foarte puțin. Alex mai are puțin și face 25 de ani. Nu mă bagă în seamă și bine face. Are drumul lui, muzica lui, face un fel de trap, produce foarte mult. Îmi place de el ce face. Acum și-a făcut un mic studio la el acasă”, a povestit Dan Bittman, conform Ego.ro.

Alex și Patrick se completează de minune și astfel au reușit să se remarce cu o piesă care a ajuns la Radio Europa FM, a povestit Dan Bittman.

„Îi calcă pe urme și fratele mijlociu, Patrick, care a făcut o piesă, culmea, pe care l-a pus pe fratele lui să o cânte, pe Alex. S-au dus cu piesa la Europa FM și au intrat în playlist. Au primit 10 de DA. Este o piesă foarte frumoasă. E făcută de Patrick, culmea. Se completează așa unul pe celălalt și îmi pare bine”, a povestit Dan Bittman, potrivit sursei menționate anterior.

Dan Bittman este un burlac convins și nu vrea să renunțe la libertate

Cu toate că a avut o relație de peste 25 de ani cu Liliana Ștefan, alături de care are și trei copii, Dan Bittman afirmă că nu a avut dorința de a se căsători. Cu toate acestea, recunoaște că în trecut a existat un moment în viața sa când era aproape să facă acest pas important.

Cântărețul a dezvăluit că în timpul lansării melodiei „Ți-am dat un inel”, contempla ideea de a se căsători și că piesa în sine reflectă dorința sa de a face acest pas important. Timpul a trecut, iar de atunci, Dan Bittman mărturisește că nu s-a mai gândit vreodată la ideea de a ajunge să imbrace costumul de mire într-o zi.

După despărțirea de Liliana Ștefan, Dan Bittman a fost surprins, în repetate rânduri în compania prezentatoarei Denise Rifai, de la Kanal D. Deși între ei domnește înțelegerea, nu poate fi vorba despre o relație de factură amoroasă. Întrebată despre relația pe care o are cu Dan Bittman, Denise Rifai a oferit un răspuns rezervat și a preferat doar să menționeze că, într-adevăr acesta face parte din viața sa, fără să ofere detalii.

Sursă foto: Arhivă TV Mania

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton