Homepage  / Vedete româneşti

Băiețelul de șapte ani al Danei Nălbaru învață pentru Bacalaureat. Motivul pentru care artista nu i-a trimis la școală pe cei trei copii

Băiețelul de șapte ani al Danei Nălbaru învață pentru Bacalaureat. Motivul pentru care artista nu i-a trimis la școală pe cei trei copii
13

de Cristina Țapu,

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur formează un cuplu solid, iar iubirea dintre ei a trecut testul timpului. Cei doi au împreună doi copii biologici și o fată pe care au adoptat-o. Dragoș și Dana sunt niște părinți foarte implicați, iar modul în care au ales să-și educe copiii este unul atipic.

Copiii Danei Nălbaru nu merg la școală, iar mezinul familiei de pregătește de Bacalaureat la 7 ani

Invitată la podcastul lui Mihai Morar, Dana Nălbaru a făcut o serie interesantă de confesiuni despre familie și despre mezinul acesteia. Dana este adepta unui sistem de homeschooling și nu și-a obligat niciodată copiii să meargă la școală. În plus, Kadri este un copil supradotat, iar la șapte ani el deja învață pentru admiterea la facultate!

Dana Nălbaru și Dragoș BucurIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

„Sofia are aproape 6 ani de când învață acasă și Roxana, 2 ani. Kadri nu a fost niciodată la școală. El nu are nevoie. Nici nu știu unde să-l duc, de fapt. El acum învață pentru examenul de bacalaureat, un test care îți asigură intrarea la anumite facultăți. Eu cunosc un băiat în vârstă de 14 ani care a fost admis la Stanford, Harvard, dar nu ăsta e scopul. O facem mai mult de fun, că îi place foarte mult. Are sute de cărți citite. Pentru noi e ceva normal. E un copil vesel, care se joacă, însă mintea lui asimilează foarte repede. Înțelege niște lucruri de o finețe extraordinară. Mă blochează cu întrebările care țin de știință sau matematică. E haios să ai așa un copil. Se distrează foarte bine. Nu trebuie să îi repeți de două ori. Avea 5 ani când a început studieze chimie. Își alege singur cărțile, iar eu de multe ori nici nu știu ce citește”, a declarat Dana Nălbaru, în cadrul podcastului lui Mihai Morar.

Fiica cea mare a moștenit pasiunea pentru cinematografie de la tatăl său

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru trăiesc o poveste de dragoste minunată de peste 18 ani și sunt binecuvântați cu trei copii: Sofia, care va împlini 17 ani în luna ianuarie, Kadri, în vârstă de 7 ani, și Roxana India, o fetiță adoptată în vârstă de 11 ani.

La momentul adopției, Roxana India avea doar 5 ani, iar integrarea ei în familia lui Dragoș Bucur s-a produs rapid. Fetița avea cinci ani atunci când a fost adoptată, iar viața ei s-a schimbat radical din acel moment.

Drăguș Bucur este un actor remarcabil, iar el și soția sa, Dana Nălbaru, se bucură de succesul copiilor lor. Fiica lor cea mare, Sofia, pare să își urmeze deja tatal în lumea cinematografiei. Cei doi au colaborat la scrierea unui scenariu de film cu câțiva ani în urmă, atunci când ea avea doar 11 ani.

Cum s-au cunoscut Dragoș Bucur și Dana Nălbaru

Prezentatorul de la „Visuri la cheie” a dezvăluit cum a întâlnit-o pe Dana Nălbaru în cadrul podcastului condus de Cătălin Măruță. Întâlnirea lor a avut loc în trafic, în București, iar inițiativa a aparținut Danei Nălbaru.

Ea a claxonat și a făcut semne, sperând că vor putea avea o conversație. Și, surprinzător, au reușit nu doar să discute, ci să se îndrăgostească la prima vedere și să decidă să devină soț și soție la doar cinci zile de la prima întâlnire.

„Am cunoscut-o acum 18 ani, în trafic, undeva pe lângă Regie. Eu mergeam la o filmare, ea mergea la o repetiţie şi ne-am făcut semne în trafic, am coborât, am vorbit. Eu o ştiam aşa, de la televizor şi o mai ştiam de la casting de la „Băieţi buni”… Practic, ea m-a agăţat pe mine pentru că m-a tot claxonat, eu nu prea i-am răspuns, eram cam şmecher. Aveam un Renault Megane atunci”, povestea Dragoș Bucur.

Sursă foto: Instagram Dana Nălbaru

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton