; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copiii contraataca

02 March 2009

Dupa patru ani de absenta, emisiunea “Copiii spun lucruri trasnite” revine pe micile ecrane, cu acelasi Virgil Iantu la carma si alti pusti dezinvolti pusi pe sotii.

“Prietenul meu Matei este cel mai inteligent roman”, “Sapunul se face din mai multi clabuci, la un loc”, “Eu sunt Barack Obama si am emisiune la TV”, “Somnul vine cand observa ca noi stam degeaba” si “Marea este neagra pentru ca traiesc raci acolo” – sunt doar cateva dintre replicile trasnite pe care le-a auzit Virgil Iantu in timpul caravanei “Copiii spun lucruri trasnite”. Iantu a mers prin tara pentru a strange pusti amatori de dezvaluiri senzationale in platoul emisiunii pe care o va prezenta din nou, din 5 martie.
Numarul mare de copii veniti la preselectii alaturi de parinti si bunici l-a susprins pe Virgil: “M-a bucurat sa vad ca exista interes pentru aceasta emisiune si ca a aparut o noua generatie, cu preocupari noi, de la care am sperante mari”. In discursul celor mici se simte, de altfel, trecerea timpului, dar Iantu spune ca pustii “au fost intotdeauna la fel, indiferent de generatie”.

Inca o runda
Inceputa in 2001, emisiunea cu pusti dezinvolti si gata sa dezvaluie totul din casa este, alaturi de “Vrei sa fii miliardar?”, o productie de suflet a lui Virgil Iantu. Revenirea emisiunii (care va ramane la aceeasi structura) e motivata simplu de acesta: “Imi doresc de mult timp reluarea acestei emisiuni. In plus, am luat in calcul faptul ca toata lumea cu care ma intalneam ma intreba de ce nu se mai difuzeaza”. “Oaza pe care o pot oferi inocenta, caldura si spontaneitatea invitatilor” pare a fi solutia de aur pentru a atrage publicul, drept dovada stand audienta emisiunilor din anii trecuti.

de Monica Popescu

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare