Homepage  / Vedete româneşti

Conversații despre fericire cu Cristina Ciobănașu. „Găsesc fericirea în multe lucruri”. EXCLUSIV

Conversații despre fericire cu Cristina Ciobănașu. „Găsesc fericirea în multe lucruri”. EXCLUSIV
15

de Cătălina Matei,

La cei 27 de ani ai săi, Cristina Ciobănașu descoperă fericirea în multe lucruri din jurul ei, indiferent că vorbim de emisiunea pe care o prezintă la Happy Channel ori de serialul „Lia – soția soțului meu” de la Antena 1, unde o interpretează pe Sia. Iar dincolo de TV, tânăra actriță are o relație specială cu un medic stomatolog și se pregătește să-și finalizeze masterul în Actorie.

În 2008, Alex Velea și Cristina Stoicescu au făcut echipă la „Dansez pentru tine” și au luptat pentru Cristina Ciobănașu, care avea doar 11 ani și își dorea să studieze muzică în București.

Cu toate că a ieșit printre primii din competiție, povestea ei abia acum începea. Producătoarea Ruxandra Ion a remarcat-o în cadrul emisiunii. A invitat-o pe Cristina la o discuție la dumneaei în birou și a îndrăgit-o imediat pe fetița de 11 ani. A urmat mutarea Cristinei în casa cunoscutei producătoare, devenind membru în familia acesteia.

După câteva roluri în telenovelele de la Acasă TV, Cristina Ciobănașu a intrat în trupa LaLaBand și proiectul „Pariu cu viața” i-a adus celebritatea.

După câteva roluri în telenovelele de la Acasă TV, Cristina Ciobănașu a intrat în trupa LaLaBand și proiectul „Pariu cu viața” i-a adus celebritatea. A urmat trupa ONE, unde a făcut echipă ci iubitul ei de atunci, Vlad Gherman, însă tot televiziunea a fost domeniul care a atras-o mai tare.

Acum, o putem urmări pe Crisitina Ciobănașu în serialul „Lia – soția soțului meu”, la Antena 1, unde o interpretează pe Sia, dar și la Happy Channel, unde prezintă emisiunea „Happy Cafe alături de Vlad Gherman și Ruxandra Luca. Un program aglomerat pentru tânăra în vârstă de 27 de ani, mai ales că se pregătește să finalizeze un master în Actorie. Prin urmare vacanțele încă nu sunt stabilite, dar cu siguranță va avea parte de ele, alături de iubitul său, medic stomatolog.

Aflăm mai multe detalii… imediat!

Happy Channel tocmai ce a aniversat 8 ani, iar tu ești de la început în această televiziune. Cum au evoluat lucrurile în acest loc, din perspectiva ta? Și cât de mult te-ai schimbat tu în acești ani?

Acum 8 ani, emisiunea noastră arăta foarte diferit și a trecut de-a lungul anilor prin multe schimbări. Am început de la o pastilă culturală de doar 10 minute, cu o mână de oameni în echipă dornici să aducă pe micile ecrane un conținut fresh şi de calitate. Eram extrem de emoționați că odată începută difuzarea pe post nu mai era cale de întoarcere. La început, filmam interviurile în diverse decoruri, pentru ca ulterior să primim propriul nostru platou, unde suntem foarte încântați că putem găzdui interviuri și materiale happy pentru cei ce ne urmăresc.

Cât despre mine, emisiunea asta a fost martora evoluției mele atât pe plan profesional, pentru că fiecare zi la Happy vine cu o nouă provocare, dar și emoțional. Toți acești ani de muncă la emisiunea noastră m-au ajutat să îmi dezvolt atenția distributivă, să mai scap de emoțiile negative atunci când conduc un interviu și să fiu mai relaxată în tot ceea ce fac, chiar dacă depun la fel de mult efort ca la începuturi.

De la „Happy Day” la „Happy Cafe”, acum… tot be bază de „fericire”. Care sunt cele mai amuzante momente de la filmări?

Cele mai amuzante momente au loc în zilele în care filmăm discuțiile dintre prezentatori, când prezentăm interviurile pe care urmează să le vadă cei de acasă. Sunt zile în care filmăm câte 10-12 ore și în care voia bună nu lipsește, iar glumele sunt la ordinul minutelor. Este extrem de important pentru noi să menținem o atmosferă plăcută la filmări pentru că atunci când te simți bine îi transmiți și telespectatorului starea ta și până la urmă acesta este scopul emisiunii. Ne tachinăm unii pe ceilalți, ne punem porecle, câteodată avem crize de râs din care nu ne mai oprim, și cel mai amuzant e când realizăm că ne-am întins prea mult la povești și că se încheie ziua și noi mai avem foarte mult de filmat. Dar ne place să găsim și timp să povestim. Mai facem și terapie de grup când unul dintre noi trece prin momente mai grele, ne și motivăm reciproc atunci când oboseala ne ajunge din urmă și simțim că nu mai dăm randament.

Și, apropo de fericire… Crezi că poate fi o stare continuă sau e formată din mici momente? Ce te face pe tine fericită în acest moment?

Fericirea pentru mine e o stare generală de recunoștință pentru ceea ce am, ceea ce sunt și felul în care mă fac să mă simt oamenii la care țin. Fericirea pentru mine înseamnă și bucuria de pe chipul unui străin căruia i-am făcut un cadou la care nu se aștepta, dar și surprinderea pe care o simt când un necunoscut vine și îmi spune că îi place cum am jucat în serial. Găsesc fericirea în multe lucruri, important e să fiu bine cu mine ca să nu o las să treacă neobservată.

Ce ne poți spune și despre rolul tău din serialul „Lia – soția soțului meu”?

Deja ați văzut-o anul acesta în acțiune pe Sia și feedback-ul pozitiv pe care l-am primit de la cei care mi-au scris m-a bucurat enorm, am simțit că munca, stresul și emoțiile au meritat. E o noutate pentru mine că încă sunt neliniștită atunci când am zile de filmare la serial. Încă îmi dă bătăi de cap acest personaj, deși ne tot împrietenim de prin septembrie încoace. Frica de eșec și frica de a nu dezamăgi sunt la cote maxime și simt în ceafă presiunea asta ori de câte ori merg la filmare, dar încerc să transform emoțiile astea în resurse pentru stările Siei și de cele mai multe ori reușesc. Sper să mă pot concentra în continuare să dau tot ce e mai bun.

cristina-ciobanasu-lia-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Ce alte programe TV urmărești când ai timp liber?

Nu prea am timp liber, dar fac eforturi să ratez cât mai puține episoade din serialul Lia. Urmăresc şi Camera 609, un serial care mă relaxează şi mă face să zâmbesc la fiecare final de săptămână, iar atunci când pot show-urile Asia/America Express și Te cunosc de undeva!.

Și ce îți place să faci dincolo de TV?

Cititul îmi face foarte bine, deși de multe ori se întâmplă să adorm cu cartea în mână de oboseală, muzica dă și ea culoare dimineților, fie că ascult muzică la volan în drum spre muncă, fie că merg la un concert la care mi-am dorit să ajung. Să călătoresc, să mă plimb, să ies cu prietenii…

În ce alt domeniu ți-ar fi plăcut să activezi?

Mi-ar fi plăcut foarte mult să fiu dansatoare, dar cred că e puțin cam târziu să sper că mai am șanse să excelez, căci sunt perfecționistă.

cristina-ciobanasu-3-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 15

Și cum va arăta 2024 pentru tine, în continuare? Planuri de vacanță?

Anul 2024 va fi foarte aglomerat până în vară pentru că vreau să îmi închei și masteratul în actorie, pe lângă toate celelalte responsabilități. Voi trăi totul contra cronometru la intensitate maximă și am observat că îmi și place să trăiesc așa la limita extenuării. Mi-o fac cu mâna mea cum s-ar zice. Însă, prețuiesc cu atât mai mult momentele de odihnă atunci când luăm vacanță. Încă nu ne-am făcut prea multe planuri de vacanță, am început să fim puțin mai spontani, dar și mai dezorganizați din punctul ăsta de vedere. Nu îmi dau seama dacă dezorganizarea asta e neapărat un lucru rău, voi vedea.

cristina-ciobanasu-vacanta-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  12 / 15

Foto: Antena Stars; Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton