Homepage  / Timp liber / Muzică

Controverse la primul concert Coldplay în România. Reacția lui Babasha după ce a fost huiduit de public: „Sunt doar un puști”

Controverse la primul concert Coldplay în România. Reacția lui Babasha după ce a fost huiduit de public: „Sunt doar un puști”
18

de Cristina Țapu,

Miercuri seară, pe 12 iunie, celebra trupă Coldplay a susținut un concert pe Arena Națională. Evenimentul a fost plin de surprize, iar una dintre ele a fost apariția pe scenă a lui Babasha. Spre surprinderea tuturor, artistul a fost huiduit de publicul român. La scurt timp după acest incident, Babasha a oferit o reacție privind cele petrecute.

Reacția lui Babasha după ce a fost huiduit în timpul concertului Coldplay

Primul concert în România al celor de la Coldplay a fost uimitor. Artiștii au pregătit mai multe momente speciale, printre care alegerea unui artist român pentru a interpreta o piesă în fața miilor de fani.

Norocosul a fost nimeni altul decât Babasha. Pe numele său real Vlad Babașa, tânărul de 22 de ani din Bacău, este recent pe val în Trendingul de pe YouTube. Piesa sa, „Păi naa”, are aproape 7 milioane de vizualizări, așadar am putea spune că muzica lui este apreciată de către români. Din păcate, odată urcat pe scenă, artistul a fost întâmpinat cu o reacție negativă, nu cu ropote de aplauze.

babasha-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

Deși nu a fost întâmpinat cu căldură, Babasha a continuat să performeze ca un adevărat profesionist, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Acum, după ce spiritele s-au calmat, tânărul artist de 22 de ani a dorit să explice tuturor care a fost rolul său pe scenă alături de Coldplay și cum a ajuns în această poziție.

„Aș vrea să revin și eu cu un răspuns pentru tot ceea ce s-a întâmplat, deși nu sunt în măsură să intru în discuții, tocmai fiind în centrul atenției acum. Nu vreau să creadă lumea că profit de așa ceva și nici nu sunt în măsură să vorbesc așa ceva. Las oamenii, la buna lor plăcere, să judece situația.

Ceea ce trebuie să spun, pentru cine nu știe, cei de la Coldplay au vrut să facă un moment cu un artist român pentru concertul lor. Ei s-au uitat în topurile muzicale și m-au văzut pe mine. Ei personal au contactat impresarii mei, m-am trezit deodată și nu știu câți dintre voi ați fi refuzat o astfel de oportunitate.”, a declarat acesta.

Babasha va urca pe scenă și pe 13 iunie alături de Coldplay

Babasha a recunoscut că, în România, manelele sunt privite într-o manieră negativă din cauza prejudecăților rasiale. Cu toate acestea, el nu se lasă descurajat de huiduieli iar, în această seară, va urca din nou pe scena de la Arena Națională, alături de formația Coldplay.

Concert Coldplay în timpul turneului Music of the Spheres din AngliaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  11 / 18

„Mă așteptam să fie păreri împărțite, dar nu mă așteptam să fie chiar atât de rău. Eu vă mulțumesc și, în primul rând, vreau să mulțumesc tuturor celor care mi-au luat apărarea. Sunt niște persoane la care nu mă așteptam să-mi ia apărarea.

Eu sunt doar un puști de 22 de ani, chiar muncesc zi și noapte pentru un vis. Maneaua este rău famată doar din cauza rasismului, nu din cauza muzicii în sine. Străinii ne apreciază, doar românii nu se apreciază. Atât vă mai anunț, că mâine urmează un show și mai și.”, a concluzionat artistul.

Sursă foto: Instagram Babasha – Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton