Homepage  / Vedete străine

Controverse în cazul morții lui Lance Reddick. Familia actorului din John Wick nu crede în cauza oficială a decesului

Controverse în cazul morții lui Lance Reddick. Familia actorului din John Wick nu crede în cauza oficială a decesului
7

de Roxana Mirea,

Lance Reddick, cunoscut pentru rolurile sale din franciza John Wick și seriale precum The Wire, Oz și Lost, a murit la vârsta de 60 de ani, pe 17 martie 2023. Acum, familia și avocatul lui Lance nu cred în cauza oficială a morții actorului. Avocatul James Hornstein spune că „certificatul de deces este total neconform” cu stilul de viață activ al regretatului actor.

Familia nu crede în cauza oficială a morții lui Lance Reddick

Avocatul lui Lance Reddick nu crede în cauza oficială a morții actorului. Într-o declarație pentru ET, James Hornstein spune că „certificatul de deces este total neconform” cu stilul de viață activ al regretatului actor.

Cauza morții lui Lance Reddick a fost dezvăluită ca fiind o boală de inimă. Se anunțase că în certificatul de deces al îndrăgitului actor era trecută drept cauză imediată a morții o cardiopatie ischemică, precum și o boală coronariană aterosclerotică. Potrivit certificatului de deces, obținut pentru prima dată de TMZ, Lance Reddick a fost, de asemenea, incinerat.

Dar Hornstein, care continuă să o reprezinte pe văduva lui Reddick, Stephanie Reddick, spune pentru ET că „declarația medicului legist de pe certificatul de deces nu este rezultatul unei autopsii”. El a adăugat: „Nu a fost efectuată nicio autopsie asupra lui Lance. Din câte știu eu, nicio examinare medicală a lui Lance în timpul vieții sale nu a indicat astfel de afecțiuni.”

John Wick: Chapter 3 – Parabellum (2019) – filmstillIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

În ceea ce privește motivul pentru care familia nu crede că boala de inimă este cauza morții, Hornstein spune că Reddick era activ și sănătos.

Lance era în cea mai bună condiție fizică pe care am cunoscut-o vreodată. Făcea exerciții zilnice la sala de sport de acasă, inclusiv exerciții cardio extinse, iar disponibilitatea unei săli de sport era o cerință contractuală atunci când lucra departe de casă”, a declarat Hornstein. „Mânca de parcă un dietetician îi monitoriza fiecare masă. Informațiile care apar pe certificatul de deces sunt în totală neconcordanță cu stilul său de viață. În numele lui Stephanie Reddick, informațiile din certificatul de deces nu sunt coroborate și nu sunt în concordanță cu faptele cunoscute de familie.”

Reddick, cunoscut mai ales pentru activitatea sa în serialul „The Wire” și în franciza cinematografică „John Wick”, a murit pe 17 martie. Avea 60 de ani. Un reprezentant al regretatului actor a confirmat pentru ET că „aclamatul actor Lance Reddick a decedat brusc… din cauze naturale”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton