; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Continuarea peliculei „Căpitanul Marvel” și a găsit regizorul

Continuarea peliculei „Căpitanul Marvel” și-a găsit regizorul

07 August 2020

Nia DaCosta a fost desemnată pentru a regiza continuarea filmului „Căpitanul Marvel' (2019), în care Brie Larson a jucat rolul unui pilot transformat în supereroină, informează Hollywood Reporter.

Scenariul peliculei „Căpitanul Marvel 2' va fi scris de Megan McDonnell, care a lucrat pentru spin-off-ul Marvel „WandaVision', cu Paul Bettany (Vision) și Elizabeth Olsen (Scarlet Witch / Wanda Maximoff), care va fi difuzat de Disney+. La fel ca în primul film, Brie Larson va juca rolul principal, al pilotului Carol Danvers, care devine supereroină pentru a salva planeta. „Captain Marvel 2' va avea premiera pe 8 iulie 2022.

„Captain Marvel' a fost lansat în martie 2019 și a avut încasări globale de peste un miliard de dolari. Regizat de Anna Boden și Ryan Fleck, i-a avut în alte roluri pe Samuel L. Jackson, Jude Law, Ben Mendelsohn, Annette Bening, Djimon Hounsou, Gemma Chan și Lashana Lynch.

Nia DaCosta a debutat cu pelicula „Little Woods' (cu Tessa Thompson și Lily James), care a avut premiera în cadrul Tribeca Film Festival, în 2018. Ea a regizat și remake-ul după horror-ul „Candyman' (1992), produs de MGM și Universal, la care a fost co-scenaristă, împreună cu Jordan Peele și Win Rosenfeld. Din motive de pandemie, premiera noului „Candyman', care era programată pentru data de 12 iunie, a fost mutată pe 16 octombrie. Trailerul său a fost însă difuzat deja, generând numeroase discuții în rândul fanilor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare