Homepage  / Vedete străine

Noi controverse apar în dosarul lui P. Diddy. Raportul autopsiei fostei sale iubite, Kim Porter, pus sub semnul întrebării

Noi controverse apar în dosarul lui P. Diddy. Raportul autopsiei fostei sale iubite, Kim Porter, pus sub semnul întrebării
10

de Cristina Țapu,

Artistul P. Diddy se află în prezent în spatele gratiilor, iar acuzațiile care îi sunt aduse sunt unele care i-ar putea aduce ani întregi petrecuți în spatele gratiilor. Kim Porter, fosta soție a lui Diddy, a murit la vârsta de 47 de ani, pe 15 noiembrie 2018, cauza decesului fiind pneumonie lobară. Pe fondul recentelor acuzații de trafic sexual aduce lui P. Diddy, fanii au devenit din ce în ce mai curioși cu privire la detaliile autopsiei ei, alimentând un val de teorii ale conspirației.

Controversele privind trecutul lui P.Diddy se înmulțesc de la o zi la alta

„Se pare că doamna Porter nu se simțea bine și avea simptome asemănătoare gripei de aproximativ patru zile”, potrivit raportului autopsiei obținut de In Touch. „Ea a vizitat recent Africa, dar s-a întors în Statele Unite ale Americii cu o lună înainte de moartea sa. La 11-7-2018 se confrunta cu dureri în gât și a sunat un medic pentru a solicita azitromicină.”

„I s-a administrat Toradol pe cale intramusculară și i s-au administrat fluide intravenoase, inclusiv soluție salină și vitamine”, se arată în raport. „Dna Porter a sunat medicul în ziua următoare (11-13-2018) și a explicat că nu avea poftă de mâncare. O asistentă a vizitat-o și i-a dat mai multă soluție salină cu vitamine. A doua zi (11-14-2018), ea s-a plâns medicului că a tușit și că în expectorație a găsit urme de sânge. Ulterior s-a dus la culcare, iar după câteva ore a fost a fost găsită fără suflare și declarată moartă”.

Autopsia a relevat „efuziuni fibrinopurulente (lichide infecțioase în cavitățile toracice și pleuretice (infecție la suprafața plămânilor). Au existat, de asemenea, dovezi de infecție cu pneumonie lobară)”. Raportul a clasificat decesul ca fiind provocat de cauze naturale.

BREAKING NEWS – FILE PHOTO – Sean ÒDiddyÓ Combs was arrested in New York on September 16, 2024, following an indictment by a grand jury.Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Kim și Diddy, 54 de ani, și-au început relația în 1994, iar fiul lor Christian Combs a venit pe lume în 1998. Deși s-au despărțit oficial la un an după nașterea lui Christian, relația lor tumultoasă a continuat într-o manieră haotică. În 2006, Kim a dat naștere fiicelor lor gemene, D’Lila Star și Jessie James, înainte ca cuplul să se despartă definitiv în 2007.

P. Diddy se află în arest și riscă ani buni în spatele gratiilor

De la arestarea lui P.Diddy, teoriile conspirației cu privire la fosta soție a lui Diddy au câștigat teren, existând speculații cu privire la existența unor pagini de jurnal scrise de Kim și care ar putea oferi dezvăluiri cutremurătoare despre trecutul îndoilenic al lui P.Diddy.

Fostul lui Kim, Al B.Sure!, a vorbit despre acest jurnal pe 3 septembrie, solicitând FBI și CIA să lanseze o anchetă asupra persoanelor care au lucrat cu aceastaînainte de moartea ei.

„Este evident că potențialul ei de a expune realitățile abuzurilor cărora a fost supusă, fiind drogată, asemănător cu acțiunile curajoase ale doamnei Cassie Ventura, a reprezentat o amenințare pentru cei care profită de astfel de activități odioase”, a declarat fostul iubit al lui Kim.

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton