; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Survivor Romania (9)

Consiliu de urgență la Survivor România 2021. Încă un concurent va fi eliminat din competiție

26 February 2021

Sezonul acesta a avut parte de foarte multe consilii de urgență în care s-a anunțat plecarea concurenților care fie nu se simțeau bine, fie nu au mai dorit să meargă mai departe în competiție, cum a fost cazul Marilenei de la Războinici. Dacă ați crezut că s-a terminat cu aceste plecări, se pare că v-ați înșelat. Daniel Pavel a anunțat un nou consiliu de urgență în care anunță cine va părăsi concursul.

De la Lucian Barbu, de la Războinici, accidentat grav la picior și culminând cu plecarea lui Alin Sălăjean, a Marilenei și apoi a Alexandrei Stan de la Faimoși, concurenții epuizați sau răniți au plecat din Republica Dominicană.  

“Am un anunț important si unul foarte neplăcut, pentru unul din concurenții Survivor România 2021, drumul se oprește in această seară', spune din nou Daniel Pavel, în ediția de vineri a Survivor România 2021.

La auzul acestor vorbe, Jador are o reacție neașteptată, deoarece se teme că ar putea fi vorba despre el. Faimosul exclamă că ar înnebuni dacă el este cel desemnat să părăsească acum competiția. Și acesta nu este singurul moment tensionat care îl are în centru pe solist. El se implică într-o nouă ceartă cu Starlin.

Războinicul e cel care-i declară din nou război lui Jador, dar nici Faimosul nu se lasă mai prejos'Mă doare spatele, dar si așa te bat!', exclamă el cuprins de nervi.

Cine va părăsi de această dată competiția, dar și cine va câștiga jocul de imunitate, urmează să vedem în ediția din această seară a Survivor România 2021, la Kanal D România
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare