Homepage  / Vedete româneşti

Connect-R are un tată cu o voce aparte. Cei doi au făcut un duet superb: „El a fost idolul meu ca artist”

Connect-R are un tată cu o voce aparte. Cei doi au făcut un duet superb: „El a fost idolul meu ca artist”
7

de Cristina Țapu,

Connect-R a făcut o surpriză de proporții fanilor chiar de ziua de naștere a tatălui său. Artistul le-a arătat tuturor de la cine a moștenit talentul muzical, iar complimentele nu au întârziată să apară. Iată detaliile!

Fanii lui Connect-R au fost uimiți când auzit vocea tatălui artistului

Connect-R este unul dintre cei mai versatili artiști din România, iar piesele sale ajung adesea în topurile muzicale. De ziua de naștere a tatălui său, artistul a distribuit în mediul online un clip video în care apare părintele său cântând. Fanii au fost uimiți atunci când au auzit vocea bărbatului și au remarcat că talentul circulă în familia artistului.

„Faptul că el cântă în engleză”, „Se vede c-ai luat de la tac-tu vocea, vericule”, „Asta este rădăcina ta”, „Iată de unde moștenești talentul”, au fost doar o parte dintre comentariile pe care le-au scris internauții atunci când auzit cum cântă tatăl artistului melodia Besame Mucho, varianta în limba engleză.

Connect-R a moștenit pasiunea pentru muzică de la tatăl său

Connect-R s-a dedicat muzicii încă de la o vârstă fragedă. Idolul său a fost chiar tatăl său, care i-a oferit întotdeauna susținere pentru a merge mai departe. Tatăl lui Connect-R este trecut de prima tinerețe, însă dă dovadă de o energie debordantă. Artistul povestea că părintele său și-ar dori foarte mult să cânte într-un restaurant și să-i încânte pe cei prezenți.

tata-connect-r-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Mama merge şi acum să vândă la tarabă. Asta îi place ei. Acum tata mi-a cerut să-i caut un contract într-un restaurant, unde să meargă să cânte”, declara artistul, conform Revistei Viva!

„Declick-ul meu s-a produs în copilărie, când tata venea de la muncă de la ICRAL Colentina. Începea să cânte melodii de la Elvis Presley, de la Aretha Franklin. Avea un chibrit cu care ţinea ritmul în acelaşi timp. Eu eram fascinat. Mama ne certa tot timpul.

Ţin minte că în fiecare dimineaţă când pleca tata la muncă îmi luam o cariocă, îmi făceam perciunii ca ai lui, freza ca a lui, stăteam în oglindă şi îl imitam pe el. Tata a fost idolul meu ca artist. El voia să mă facă tinichigiu auto. Îmi spunea că trebuie să am o meserie. Mama mi-a dat bani pentru primele sesiuni de înregistrări, fără să ştie tata„, povestea solistul, potrivit sursei menționate anterior.

Sursă foto: Instagram Connect-R

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton