; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Connect_R

Connect-R va fi cel de-al treilea jurat “România Dansează”

15 January 2014

Connect_R_Cel de-al doilea sezon al emisiunii “România Dansează” se pregăteşte de start în această primăvară. Alături de Monica Petrică şi CRBL, la masa juriului se alătură în acest an Connect-R – Ştefan Mihalache. Îndrăgitul artist este pasionat de dans de când se ştie.

„Primul meu contact cu vreo formă de artă a fost dansul, la vârsta de doar 8 ani. Marea influenţă Michael Jackson m-a atins şi pe mine în vremea aceea; am fost primul copil care a făcut moonwalk-ul lui şi mi-am învăţat toţi prietenii'.

Aproape 5 ani, Connect-R a făcut parte din grupul Primăvara, fiind selecţionat în urma unui casting la care s-au prezentat peste 100 de copii. Deşi are o carieră în muzică, dragostea pentru dans nu a dispărut. Peste 90% din clipurile sale conţin sincroane de dans.

Ca jurat, Connect-R e decis să nu puncteze foarte mult dificultatea tehnică, ci să pună mare preţ pe atitudine.

„Aşa cum spunea şi Usher, dansul se face 50% din faţă. Dacă nu transmiţi emoţie, dacă nu ai atitudine, restul nu mai contează' spune artistul, care recunoaşte că o să fie mai degrabă sincer: „Nu voi menaja pe nimeni, însă n-am de gând să fiu nici cel mai dur. Probabil voi avea o mică sensibilitate la copii, contextul mă împinge cu totul în această direcţie' spune artistul, din ipostaza de viitor tătic.

Connect-R e hotărât să îşi încurajeze fetiţa să practice dansul: „O s-a dau la dans de la 4-5 ani, la First Class. Chiar dacă nu va face o carieră din asta, dansul te ajută enorm!'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare