; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright Gabriela Arsenie Antena1_140616_Plasa de stele_0024

Connect-R şi Maria Cârneci cad în „Plasa de stele”, în a patra ediţie

28 July 2016

Vineri, 29 iulie, de la ora 20.30, Pepe, Connect-R, Maria Cârneci și Andrei Ștefănescu intră în jocul farselor la Antena 1, pentru titlul de cel mai bun farsor și trofeul „Negrul de Aur', acordate de juriul format din Lidia Buble, Dorian Popa și Cătălin Bordea.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_140616_Plasa de stele_0075

Una dintre victimele ediției este Giani, soțul Mariei Cârneci, „un om pâinea lui Dumnezeu', după cum îl numește prezentatorul Dan Negru, căruia i se vor pune nervii la încercare într-o farsă pusă la cale de chiar soția sa, împreună cu Andrei Ștefănescu. „Pentru această farsă, am blocat șoseaua cu niște broaște țestoase care migrează…', dezvăluie Andrei. Ce se întâmplă mai departe, telespectatorii Antenei 1 vor descoperi vineri seara.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_140616_Plasa de stele_0024

În aceeași ediție, Pepe și Connect-R, „nașul și finul', cum spune Negru, au pus la cale un experiment pentru a păcăli publicul. Ei vor încerca să transforme un om simplu într-o mare vedetă, în doar câteva ore. Care dintre ei va reuși cel mai bine să facă celebru un om peste noapte, telespectatorii Antenei 1 vor vedea vineri, 29 iulie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a emisiunii „Plasa de stele', prezentată de Dan Negru.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare