; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Connect r si andra

Connect-R şi Andra au lansat piesa „Semne”

23 October 2017

Connect-R şi Andra, aflaţi la prima lor colaborare, au lansat piesa „Semne', la care au filmat şi un videoclip. Single-ul a fost compus de Connect-R cu versuri inspirate din viaţa sa, iar Andra a fost invitată să fie vocea feminină.

 

'Semne' este inspirată dintr-o poveste reală, din emoţii şi stări pe care le-am trăit. După ce am compus piesa, vocea Andrei îmi venea mereu în cap când ascultam refrenul. Mi-am dorit de mult timp această colaborare şi mă bucur că se întâmplă pe o piesa aşa specială', a declarat Connect-R.

Iar Andra l-a completat: Este o piesă foarte sensibilă, despre iubire adevărată, despre stări contradictorii pe care numai un om care iubeşte le poate înţelege. M-am bucurat să îl cunosc mai bine pe Connect-R cu ocazia acestei colaborări, este prima oară când cântăm împreună'.

Cu o regie semnată de Ionuţ Trandafir, cunoscut în industrie ca Tranda', surpriza videoclipului o constituie apariţia fiicei lui Connect-R, Maya, a cărei voce poate fi auzită şi în piesă, în a doua strofă. Maya a tras din prima perfect pe ton și pe ritm. Și cred ca va rămâne cu o amintire superba!, a spus Connect-R.

Semne' este primul single al lui Connect-R după o pauză de 1 an, artistul lansând în trecut hiturile „Dacă dragostea dispare', Burning Love' şi Vara nu dorm'. Pentru Andra, Semne' este al patrulea single de anul acesta, cel mai recent fiind „Între noi nu mai e nimic' (Feat. FreeStay).

Vedeţi aici videoclip „Semne':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare