; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Connect-R, hărţuit de o sadomasochistă!

16 November 2010

Connect-R a căzut pentru a două oară în plasa de stele a lui Dan Negru. Încercând să se ghideze după principiul „prietenul la nevoie se cunoaşte', Connect-R a fost atras în mijlocul unui potenţial scandal sexual, în loc să fie răsplătit pentru loialitatea sa.

.

Complice în această farsă a fost dansatorul Banana, care l-a sunat pe Connect-R şi l-a rugat să îl ajute într-o problemă foarte importantă. Prietenul cântăreţului i-a mai spus că nu îi poate explica la telefon despre ce este vorba şi l-a chemat în casa vărului său plecat în Africa, locaţie aleasă de fapt de echipa lui Dan Negru.

Acolo, lucrurile au început să devină din ce în ce mai ciudate pentru Connect-R care a avut de-a face cu actriţa Erika care i-a pregătit lui Connect-R un show de excepţie folosindu-se de accesorii precum haine negre din lac, bici şi cătuşe cu blăniţă.

Ce păţeşte cine vrea să o sărute pe Bianca?

Tot în cadrul emisiunii de astăzi, Bianca Drăguşanu este din nou complice la “Plasa de stele”, într-o farsă în care ea joacă rolul unei prinţese pentru admiratorii săi. Şi de data aceasta, victimele au fost chemate într-un platou de filmare sub pretextul că vor participa în calitate de actori la realizarea unui film a cărui acţiune este plasată în perioada medievală.

Bărbaţii trebuiau să joace în film rolul unor cavaleri iar Bianca, rolul prinţesei. Deşi aceştia credeau că o vor săruta cu patimă pe frumoasa şi tânăra Bianca, în scurt timp, victimele vor descoperi că vor participa la filmarea unei secvenţe tip „după 50 ani',

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare