; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Connect R

Connect-R: “Fără Maya, nu aveam nimic”

03 February 2014

Connect_RArtistul Ştefan Mihalache, alias Connect-R, se mândreşte nu doar cu o carieră de invidiat, ci şi cu o familie frumoasă, care de curând s-a împlinit cu încă un membru, chiar în timpul preselecţiilor pentru cel mai nou sezon “România Dansează”, difuzat în primăvara aceasta la Antena 1.

Are sute de concerte în fiecare an, face parte din juriul “Next Star” şi “România Dansează”, iar toate acestea se completează cu un minunat tablou de familie.

De curând, în viaţa lui Ştefan şi a Mishei a apărut Maya, comoara pentru care artistul s-a rugat zi de zi, din momentul în care a aflat că soţia sa este însărcinată.

Misha a ştiut de la început că este fetiţă, spre surprinderea lui Connect-R:

„De când a aflat că este însărcinată, şi-a pus mâna pe burtică şi a spus <<Este fată şi o s-o cheme Maya!>>; eu n-am crezut, i-am zis să aştepte, că se grăbeşte. Când am văzut totuşi la prima ecografie că este fată, am căutat etimologia cuvântului şi într-adevăr se găseşte în cele două culturi din care noi se tragem, cea hindusă, că noi indienii de aici suntem cei de acolo, de la hinduşi. În hindusă Maya înseamnă iluzie, iar în etimologia rusă, pentru că de acolo sunt bunicii Mishei, înseamnă început de primăvară şi de viaţă nouă. Într-adevăr cred că ce am trăit până acum, având în vedere fondul, a fost o iluzie. Un început de primăvară şi de viaţă nouă mi-a dat fetiţa mea şi restul trăirilor de până acum au prins valoare. Fără ea, nu aveam nimic de fapt.'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare