; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Finala TCDU 13 (8)

Connect-R, Barbara Isasi, Mihai Trăistariu, Romică Țociu și duetul Raluka și Ana Baniciu „se bat” în musicaluri, pentru marele premiu „Te cunosc de undeva!”

14 December 2018

Show-ul Te cunosc de undeva!' își va desemna câștigătorul sâmbătă, 15 decembrie, de la ora 20.00, în marea finală a celui de-al 13-lea sezon. Bătălia' finală se va da între Connect-R, Barbara Isasi, solista trupei Mandinga, Mihai Trăistariu, Romică Țociu și duetul Raluka și Ana Baniciu, care se vor duela' în musicaluri celebre, pentru premiul de 15.000 de euro pus în joc. Colegii lor nefinaliști, Alexandra Velniciuc, Alin Gheorghișan, Carmen Rădulescu și Jean de la Craiova vor susține momente muzicale extraconcurs, alături de invitați speciali, și apoi le vor acorda puncte finaliștilor, alături de jurații show-ului, Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan. Concurentul care, la finalul ultimei gale a sezonului prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, va obține cel mai mare punctaj, va fi desemnat câștigător al celui de-al 13-lea sezon al transformărilor.

Așadar, sâmbăta aceasta, duetul Ana Baniciu și Raluka vor aduce la Te cunosc de undeva!' scena finală din celebrul musical Chicago', în care două superbe criminale pasionale luptă să iasă din închisoare, dovedindu-și calitățile artistice. Ele se vor transforma în personajele Roxie și Velma care, în Chicago', sunt interpretate de Renne Zellweger și Catherine Zeta-Jones.

Barbara Isasi va juca la Te cunosc de undeva!' o scenă din musicalul Burlesque', transformată în Ali, personajul interpretat în original de Christina Aguilera. Ali este o fată săracă, dar cu o voce senzațională, care pleacă din orășelul ei de provincie și ajunge la Los Angeles, la Burlesque Lounge, un loc în care se desfășoară un fabulous spectacol de cabaret.

Connect-R va face spectacol la Te cunosc de undeva!' cu un moment dintr-un musical nou, care vorbește despre nașterea showbiz-ului. El se va transforma, în ultima competiție a acestui sezon, în Hugh Jackman, Omul Spectacol din The Greatest Showman'.

În marea finală a sezonului, Romică Țociu îl va imita pe idolul internațional al cinematografiei, Charlie Chaplin, și va cânta o melodie ale cărei versuri originale n-au fost deslușite de nimeni, dar pe care marele artist le-a transformat în stilul său unic. E un rol pe care mi l-am dorit toată viața!', spune Romică despre transformarea sa în Charlie Chaplin.

Singurul care va cânta în travesti în ultima gală a sezonului este Mihai Trăistariu, căruia ruleta personajelor i-a oferit spre interpretare rolul unei vaduve care trebuie să găsească o soție pentru un american bogat și care, în cele din urmă, decide să-l păstreze pentru ea. El va fi fermecătoarea Barbra Streisand, în rolul Dolly Levi, din musicalul Hello, Dolly'. Este cel mai greu moment din cariera mea! Eurovisionul a fost o nimica toată.', spune Mihai.

Nefinaliștii vor cânta și ei în această seară, la Te cunosc de undeva!' , dar alături de invitații speciali ai serii. Alexandra Velniciuc va susține un moment foarte sensibil alături de celebrul compozitor Horia Moculescu și de fiica acestuia, Nidia, Carmen Rădulescu va cânta în duet cu fosta concurentă a show-ului, Nico, Alin Gheorghișan va interpreta o piesă împreună cu artista pe care a imitat-o excelent în acest sezon, Silvia Dumitrescu, iar Jean de la Craiova îi va da replica muzicală Andreei Bălan, care îi va invita pe toți în fantezia ei de iarnă.

Momentul de deschidere al galei îi va aparține unui campion al show-ului transformărilor, Florin Ristei, care va cânta împreună cu trupa sa, FreeStay. De asemenea, spectaculoasele momente coregrafice ale finalei vor fi susținute de Furnix Team, baletul condus de Furnica.

Cine va fi ales marele campion al maratonului transformărilor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 15 decembrie, de la ora 20.00, în marea finală Te cunosc de undeva!' a celui de-al 13-lea sezon, prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare