; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Connectr vinovat instagram

Connect-R apare alături de soția sa în cel mai recent clip al său

23 May 2018

Foarte multă culoare, energie, dar și emoție se regăsesc în noul clip lansat de Connect-R, „Vinovat (Special Guest Misha)', în care artistul a filmat și a cântat alături de soția sa. Piesa a fost compusă de Connect-R și Alex Cotoi și produsă de Alex Cotoi și Tudor Ion, în vreme ce clipul este semnat de Alex Ceaușu.

„Este o piesă cu multă energie și un vibe aparte. Totodată cred că se vor regăsi în povestea ei foarte mulți, pentru că fiecare dintre noi a trăit la un moment dat ceva similar. Cu toții am fost și vinovați, dar și acuzați. Fiecare trebuie însă să își învețe propria lecție, iar eu cred că nimeni nu trebuie să se se schimbe, ci mai degrabă să se vindece. Iar cheia este acceptarea', a declarat Connect-R.

În vara lui 2012, Connect-R a lansat „imnul verii' odată cu piesa „Vara nu dorm', care s-a menținut pe primele locuri timp de 22 de săptămâni. Următoarele piese, „Dă-te-n dragostea mea' și „Tren de noapte', au devenit și ele hit-uri. Are trei albume lansate până acum: „Dacă dragostea dispare' (2007), „From Nothing to Something' (2012) și „Drăgostit' (2016).

Connect-R (pe numele său adevărat Ştefan Mihalache) şi Misha s-au căsătorit în vara lui 2013 şi au împreună o fetiţă în vârstă de 4 ani.

Vedeţi aici videoclipul „Vinovat (Special Guest Misha)':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare