; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Antrenori vocea romaniei

Confruntările s-au încheiat, urmează knockout-urile la „Vocea României”

14 November 2016

Vinerea trecută, în ultima rundă de confruntări de la „Vocea României'— emisiune nominalizată la Premiile TVMania 2016 —, concurenţii au realizat duete, iar antrenorii au ales cele mai bune voci cu care vor intra în această săptămână în etapa knockout-urilor.

Ultima etapă a confruntărilor a completat vineri echipele pentru etapa knockout-urilor. Emoţiile concurenţilor au fost mari, iar antrenorii au avut de luat decizii dificile, deoarece mai aveau foarte puţine locuri disponibile şi multe voci bune.

elena-munteanu-sebastian-seredinschi

Sebastian Seredinschi şi Elena Munteanu

Sebastian Seredinschi şi Elena Munteanu, din echipa Smiley, au deschis ultima seară a confruntărilor. Concurenţii au intrat în ring hotărâţi să-şi demonstreze calităţile vocale şi au cântat melodia Red. Cei doi s-au completat perfect şi au realizat un moment emoţionant, lăudat de antrenori, care au apreciat reprezentaţia lor. Sebastian Seredinschi merge mai departe în echipa Smiley.

bogdan-negroiu-eduard-santha-2

Bogdan Negroiu şi Eduard Santha

Următorul cuplu de duelişti a fost format din Bogdan Negroiu şi Eduard Santha, din echipa Loredana. Concurenţii au interpretat piesa Beggin în stil reggae, au avut energie şi au creat o atmosferă senzaţională. Chiar dacă vocile lor sunt diferite, cei doi au găsit o cale de mijloc şi au reuşit să obţină felicitări din partea antrenorilor. Cu Eduard ne revedem în etapa knockout-urilor.

Evelina Vîrlan şi Adrian Corlaciu

Evelina Vîrlan şi Adrian Corlaciu

Tudor i-a trimis vineri în ring pe Evelina Vîrlan şi Adrian Corlaciu să creeze un moment de neuitat. Cei doi au cântat piesa Maybe Im amazed, iar părerile antrenorilor au fost împărţite. Vocile lor au sunat bine, însă reprezentaţia lor nu i-a convins foarte tare pe Smiley şi Moga. Însă decizia i-a aparţinut lui Tudor, care a spus: „Lui Adrian nu i-a fost foarte confortabilă această piesă şi el a muncit foarte mult, deşi când am ales această piesă m-am gândit că-i va fi mai greu Evelinei să o cânte. În niciun caz pentru frumuseţe… am să merg mai departe cu Evelina.'. Drumul Evelinei Vîrlan continuă la „Vocea României'.

Beatrice Apostu şi Alina Mocanu

Beatrice Apostu şi Alina Mocanu

Beatrice Apostu şi Alina Mocanu au reprezentat foarte bine echipa Loredana vineri seară. Fetele au interpretat melodia Cant remember to forget you, au dansat şi au transmis multă energie. Beatrice Apostu continuă competiţia în echipa Loredana.

Florin Popa şi Ana Maria Roşu

Florin Popa şi Ana Maria Roşu

Florin Popa şi Ana Maria Roşu, din echipa Moga, au cântat vineri melodia Smells like teen spirit în variantă swing şi au reuşit să-i cucerească pe antrenori cu interpretarea inedită. „Fiecare dintre ei a evoluat făcând lucruri total diferite. Florin e mult mai timid şi mă bucur că a reuşit să fie lejer, să nu se mai citească pe faţa lui crisparea. Am scăpat de chestia asta şi am obţinut această lejeritate. Pentru asta te felicit. Ana Maria, apreciez că ai făcut ce te-am rugat. Când ai o voce puternică nu înseamnă că pe fiecare piesă trebuie să arăţi limita vocii tale.', le-a transmis Marius, iar decizia lui a fost: „O să merg mai departe cu Ana Maria.', care continuă în echipa Moga, iar Florin a fost ţinut în suspans minute bune. Niciun antrenor nu a ales să-l salveze când încă era pe scenă, însă Loredana s-a răzgândit şi a decis să-l ia în echipa ei când acesta ajunsese deja în culise.

dragos-anghel-vitalie-negruta-2

Vitalie Negruţă şi Dragoş Anghel

Vitalie Negruţă şi Dragoş Anghel, din echipa Tudor, au cântat melodia Roxanne în variantă jazz, iar vocile lor speciale au sunat perfect. Antrenorii au apreciat interpretarea concurenţilor, dar şi alegerea antrenorului lor. Tudor a primit recomandări din partea Loredanei, a lui Smiley şi a lui Moga, însă în final decizia a fost a lui: „Le mulţumesc colegilor mei pentru vorbele minunate. E o decizie grea, dar nu imposibilă. O să merg mai departe cu Dragoş.'. Cu Dragoş Anghel ne revedem în etapa următoare a competiţiei.

Rose Marie Velasquez şi Mihaela Chisnencu

Rose Marie Velasquez şi Mihaela Chisnencu

Ultimul cuplu de duelişti din etapa confruntărilor a fost reprezentat de Rose Marie Velasquez şi Mihaela Chisnencu, din echipa Smiley. Fetele au intrat în ring hotărâte să meargă cât mai departe spre marele trofeu. Au interpretat melodia Sugar şi au creat un moment plin de culoare, feminitate şi nerv. „E foarte greu să faci diferenţa între ele, pentru că amândouă sunt foarte bune. Sunt diferite ca şi timbre vocale, diferite ca şi tehnică. Voi merge mai departe cu cine cred eu că a evoluat cel mai mult şi cine cred eu că va evolua şi mai mult de aici încolo. Voi merge mai departe cu Mihaela.'. Mihaela Chisnencu merge mai departe în echipa Smiley, însă drumul la „Vocea României' nu s-a oprit nici pentru Rose Marie Velasquez, care a fost salvată de Tudor Chirilă, în echipa căruia continuă lupta în competiţie.

Ultimii nouă concurenți au reușit să-i convingă pe antrenori că merită să rămână la „Vocea României' și să continue lupta pentru marele trofeu și premiul în valoare de 100.000 de euro.

Vinerea aceasta, de la 20:30, începe prima rundă de knockout-uri, în care deciziile antrenorilor vor deveni mult mai dificile.

 

Votează şi TVmania te premiază!

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

„Vocea României': Cine sunt primii concurenți care merg în etapa următoare

La „Vocea României' se caută ultimii concurenți. Când încep duelurile

Pro TV anunță prezentatorii primului sezon „Vocea României Junior'

Andra este cel de-al treilea antrenor la „Vocea României Junior'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare