Homepage  / Televiziune

Confruntările continuă, la MasterChef România, 13 octombrie 2024. „Ultimele locuri rămase vor fi ocupate de cei mai buni”

Confruntările continuă, la MasterChef România, 13 octombrie 2024. „Ultimele locuri rămase vor fi ocupate de cei mai buni”
4

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii „MasterChef România” este difuzată luni, 14 octombrie 2024, la Pro TV. Confruntările continuă, iar Gina Pistol i-a anunțat pe concurenți că ultimele locuri rămase vor fi ocupate de cei mai buni. La finalul acestei ediții, vom cunoaște cei 20 de concurenți care vor lupta pentru titlul de MasterChef România 2024. 

Ultimele confruntări, la MasterChef România – 14 octombrie 2024 

Câte șorțuri… atâtea provocări! Câte farfurii… tot atâtea povești! În această seară, chefii securizează ultimele locuri din bucătăria MasterChef pentru concurenții care vor reuși să-i ducă într-o călătorie culinară în jurul lumii.   

Patru grupe vor intra astăzi în ultima etapă a confruntărilor pentru locurile rămase în cea mai râvnită bucătărie: bucătăria MasterChef. Dacă în etapa audițiilor au reușit să-i convingă prin gust și pasiune, în această etapă, Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu le vor testa concurenților cunoștințele despre bazele bucătăriei și creativitatea, oferindu-le o temă care îi va purta prin toate colțurile lumii. La finalul acestei ediții, vom cunoaște cei 20 de concurenți care vor lupta pentru titlul de MasterChef România 2024 și premiul de 75.000 de euro.  

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu – MasterChef RomaniaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

„Astăzi, confruntările pentru intrarea în bucătăria MasterChef continuă! Lupta e mai încinsă ca niciodată, pentru că ultimele locuri rămase vor fi ocupate de cei mai buni. Primul episod de confruntări a fost un adevărat test de forță, iar în urma lui am aflat numele primilor concurenți care și-au asigurat un loc în cea mai prestigioasă bucătărie a țării”, spune Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii. 

Trei concurenți din fiecare grupă vor fi supuși unui test rapid, care le va arăta chefilor dacă au cunoștințe de bază în bucătărie, precum: să pregătească o maioneză, să bată frișcă fără ajutorul mixerului, să facă icre sau un ou poșat. Cum vor reacționa concurenții când vor auzi că au doar 10 minute la dispoziție să ducă proba la bun sfârșit, dar și cine va ceda sub presiune, vom afla în această seară, de la ora 20:30, la PRO TV.  

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton