; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chefi la cutite, marti, 8 iunie 2021 (5)

O nouă confruntare de foc la „Chefi la cuțite”, în apropierea semifinalei: „Foarte lung sezonul 9 și încă nu s-a terminat!”

08 June 2021

Diseară, de la 20:30, concurenții rămași în competiția celui mai iubit show culinar își vor începe ziua cu același gând, acela de a se întoarce în bucătăria Chefi la cuțite, conștienți însă că de data aceasta miza este una mult mai mare. La doar doi pași de semifinală, bucătarii vor trece printr-o nouă confruntare de foc, ce va restabili rândurile la bancurile de lucru.

Cea mai lungă perioadă de confruntări pe echipe din istoria „Chefi la cuțite', aproape dublă față de celălalte sezoane, începe să își spună cuvântul:

Foarte lung sezonul 9 și încă nu s-a terminat! Nici măcar nu este ultimul battle, este penultimul. S-a gătit mult, au fost multe dueluri individuale. Tragem de noi pentru că realizăm că o să ne fie dor de echipele pe care le avem acum', vor mărturisi chefii.

Din 15 dueluri individuale, echipa verde a lui chef Sorin Bontea a luptat în 12, motiv pentru care juratul va adopta în seara aceasta o nouă strategie ce speră să îl conducă spre victorie.

Mi-am pus scaunul lângă ei și le-am spus să dea drumul la treabă. Toată lumea știe ce are de făcut!', va afirma chef Sorin.

L-am văzut pe Bontea că stă. Ori are foarte multă încredere în echipa ori, ori deloc și deja a abandonat lupta!', este de părere chef Florin, care a pierdut un concurent în ediția de luni, 7 iunie 2021.

Sub coordonarea celor trei chefi, battle-ul din această seară va începe cu mari emoții care vor duce inevitabil la greșeli și mici conflicte, iar presiunea lucrului contracronometru va îngreuna totul. Bucătarii cu tunici verzi, albastre și mov și-au declarat deja război „la cuțite', cu speranța că vor putea ajunge în semifinala sezonului 9.

Ce echipă va câștiga confruntarea, dar și ce bucătar va pleca acasă în această etapă a concursului, telespectatorii Antena 1 pot urmări diseară, de la 20:30, în cea mai nouă ediție Chefi la cuțite.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare