Homepage  / Vedete româneşti

Conflictul dintre Pepe și fosta soție, Raluca, ia amploare. Artistul face acuzații dure: „Nu poți să pui fetele să stea așa!”

Conflictul dintre Pepe și fosta soție, Raluca, ia amploare. Artistul face acuzații dure: „Nu poți să pui fetele să stea așa!”
10

de Cristina Țapu,

Pepe traversează o perioadă dificilă. Artistul continuă conflictul cu fosta sa soție, Raluca Pastramă care l-a dat recent în judecată și solicită dreptul de a petrece mai mult timp alături de fetițele pe care le are din fosta relație cu artistul. Iată detaliile!

Conflictul dintre Pepe și Raluca Pastramă ia amploare

La patru ani de la divorț, conflictul dintre Pepe și Raluca Pastramă a revenit în atenția publicului, ajungând din nou în fața instanței. Miercuri, 9 octombrie, cei doi s-au întâlnit la tribunal, unde Raluca a solicitat o ordonanță președințială, acuzându-l pe cunoscutul cântăreț că îi îngrădește accesul la cele două fiice ale lor, Rosa Alexandra (10 ani) și Maria Pascu (12 ani).

pepeIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Raluca a afirmat că nu a avut ocazia să își vadă fetele și că Pepe nu respectă drepturile de vizitare stabilite. În replică, artistul a negat vehement acuzațiile, considerându-le nejustificate. Pepe a explicat că între el și Raluca există un acord parental clar, încheiat la notar la momentul divorțului, pe care îl respectă cu strictețe.

Pepe a cerut instanței să respingă ordonanța președințială depusă de Raluca, susținând că nu există motive valide pentru această acțiune. După audierea de la tribunal, artistul a explodat în fața presei, aducând acuzații grave la adresa fostei soții, pe care o acuză de manipulare.

„Nu are ce să facă. În principiu, aberația pe care a spus-o a fost că eu nu respect înțelegerea verbală! După 4 ani nu poți să vii în fața instanței să spui că ai avut o înțelegere verbală, să spui în fața instanței că nu s-a respectat! Păi ai terminat Dreptul! Noi am avut o înțelegere verbală! Nu a plătit în viața ei pensie alimentară, dacă îi dau fetele două săptămâni, nu știe ce să facă cu ele, nu știe drumul spre școală, unde ai văzut așa ceva, să stea copiii o săptămână cu o săptămână la părinți! Nu poți să pui fetele să stea așa!”, a declarat, vizibil deranjat, Pepe.

Pepe și-a transferat cele două fiice pe care le are alături de Raluca Pastramă la o școală privată, însă acest proces a fost unul anevoios pentru că fosta sa soție nu a acceptat să coopereze. Așadar, artistul s-a văzut nevoit să o dea în judecată. Din fericire pentru el și fetele care doreau să se transfere la o școală privată, instanța i-a dat câștig de cauză.

pepe-ralucapastramaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 10

Pepe și-a transferat fiicele la o școală privată

Conform declarațiilor lui Pepe, fetele locuiesc acum cu el, iar fosta lor școală se afla la o distanță semnificativă de noua locuință. Aceasta situație a dus la dificultăți, precum timpul îndelungat petrecut în trafic. Deși artistul a încercat să ajungă la un acord amiabil cu fosta sa soție pentru a transfera copiii la o școală mai apropiată, Raluca Pastramă a refuzat să semneze documentele necesare și a îngreunat transferul.

Pepe scoate din conturi o sumă impresionantă de bani pentru ca fiicele sale să învețe la o școală privată. Lunar plătește 1.130 de euro pe lună pentru fiecare, așadar taxele nu sunt unele pe care oricine le-ar putea achita.

Sursă foto: Instagram

Citește și:


Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton